Käsipyyhkeet

Käsipyyhe omalle perheelle, ystäville, emännälle ja isännälle. Käsipyyhkeitä on hyvä olla wc-tiloissa jokaiselle omansa jo hygieniasyistä. Käsipyyherivistössä voi olla herkullinen värisuora erivärisiä käsipyyhkeitä, tai vaikkapa jokaiselle lapselle muumikäsipyyhe omalla suosikkihahmolla.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Käsipyyheinventaario – vaihda vanhat pyyhkeet uusiin 

Käsipyyhkeitä kerääntyy usein kaapin pohjalle sekalainen valikoima: vanhoja, perittyjä, lahjaksi saatuja ja kauan aikaa sitten hankittuja käsipyyhkeitä. Vanha käsipyyhe ei enää välttämättä sovellu sisustukseen tai pyyhe on kulunut ohueksi ja kovaksi.

Käsipyyhetilanne kannattaa kartoittaa inventoimalla tämänhetkiset käsipyyhkeet. Lajitella ne, mitkä halutaan säilyttää ja ne, mitkä laitetaan kiertoon. Vanhat pyyhkeet voi kierrättää vaikkapa lahjoittamalla ne kirpputorille. Inventaarion jälkeen kannattaa hankkia tilalle laadukkaat, keskenään yhteen soveltuvat käsipyyhkeet. Laadukas käsipyyhe kestää pehmoisena ja imukykyisenä pitkään varsinkin, kun sitä huolletaan oikein.

Käsipyyhkeitä kannattaa olla kaapissa useampia, jotta pyyhkeiden vaihtoväli säilyy riittävän tiheänä. Vähintään kerran viikossa on syytä vaihtaa käsipyyhe ja kovassa käytössä oleva pyyhe kannattaa vaihtaa useamminkin.  

Finlayson ja Luhta -käsipyyhkeet – laatumerkit edulliseen hintaan

Suosituimpiin käsipyyhebrändeihin kuuluvat Luhta sekä Finlayson -käsipyyhkeet. Valikoimastamme löytyy käsipyyhkeet eri väreissä ja kuoseissa. Finlaysonin suosikkikuoseja on usein saatavilla sekä käsi- että kylpypyyhkeinä. Osta saman sarjan pyyhkeet tai yhdistele erilaisia käsipyyhkeitä. Myös käsipyyhemateriaaleissa löytyy valinnanvaraa. Perinteisten puuvillapyyhkeiden lisäksi käsipyyhkeitä valmistetaan luomupuuvillasta, pellavasta, hampusta sekä kierrätetystä puuvillasta. Ympäristön ystävät löytävät valikoimasta myös kasvivärjättyjä käsipyyhkeitä.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä