Pimennysverhot

Pimennysverhot mahdollistavat pitkän ja levollisen yön unen. Pimennysrullaverhon avulla pimennät makuuhuoneen, eikä aamuisin nouseva aurinko keskeytä yön unta.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Pimennysverhot mahdollistavat levollisen yöunen  

Pimennysrullaverhot ovat nukkujan pelastus Suomen valoisan kesän keskellä. Ihminen nukkuu keskimäärin 6-9 tuntia yössä ja tutkimusten mukaan pimeässä nukuttu uni on laadukkaampaa kuin valoisessa huoneessa nukuttu uni. Pimennysverhot ovat oiva apu, kun tarvitaan valon keskelle yöllistä pimeyttä.

Pimennysrullaverhot eivät läpäise juurikaan valoa, joten makuuhuoneen saa pimennysverhojen avulla lähes pilkkopimeäksi. Pimennysverhoilla pimennetyssä huoneessa nukuttaessa ihmisen sisäinen kello saa viestin siitä, että on yö ja aika nukkua. Sisäisen kellon toiminnalle on oleellista, että yöllä on pimeää ja aamulla valoisaa.

Pimennysverhot lastenhuoneeseen 

Lapsen sisäinen kello herättää uinuvan tuhisijan usein yhtä aikaa päivänvalon kanssa. Pimennysrullaverhon avulla pimennät lapsen huoneen turvallisen hämäräksi. Näin lapsi ja vanhempi saavat aamulla nukkua pidempään ja aloittaa virkeänä päivän puuhastelut.

HalpaHallin verkkokaupan valikoimasta tilaat parhaat pimennysverhot, edullisesti ja nopeasti.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä