Pussilakanat

Pussilakanasetti on perinteinen lahja hääparille, ylioppilaalle tai nuorelle parille uuteen kotiin. Laadukkaat pussilakanasetit kestävät kulutusta ja pesukertoja vuodesta toiseen haalistumatta. Pussilakanoita valittaessa kannattaa panostaa laatuun ja miellyttäviin materiaaleihin.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Näyttävä pussilakanasetti korvaa jopa päiväpeiton

Pussilakanasettejä on saatavilla moderneissa ja trendikkäissä kuoseissa tai hillittyinä, yksivärisinä setteinä. Kauniit pussilakanat eivät välttämättä kaipaa päiväpeitettä pussilakanoita peittämään. Nykyaikaiseen sisustukseen riittää mainiosti tyylikäs pussilakanasetti. Aamulla riittää, kun pussilakanat suoristaa nätisti sängyn päälle tai taittelee peitot sängyn päälle siististi samaan tyyliin kuin hotellissa. 

Pussilakanat kannattaa vaihtaa puhtaisiin parin viikon välein. Puhtaiden ja raikkaiden lakanoiden välissä saa hyvät yöunet. Onko mitään parempaa lauantaisaunan jälkeen kuin mennä puhtaisiin, vasta vaihdettuihin pussilakanoihin nukkumaan?

Pussilakanat pestään yleisimmin 60 asteessa. Ne kannattaa vetää pesun jälkeen hieman kosteina, jotta lakanat suoristuvat paremmin. Halutessaan pussilakanat voi vielä mankeloida.

Finlayson pussilakanat – suomalaisten kestosuosikki

Laadukkaisiin pussilakanoihin kannattaa panostaa, jos haluaa, että lakanoiden materiaali ja värit kestävät pesukertoja ja kulutusta. Finlaysonin pussilakanoista löytyy ihastuttavia värejä, kuoseja ja materiaaleja aina pellavalakanoista luomupuuvillaisiin pussilakanasetteihin.

Parivuoteen pussilakanat

Kumppanin kanssa saman peiton alle mahtuville löytyy valikoimasta parivuoteen pussilakanasettejä. Tuplapussilakanasetteihin kuuluu kaksi tyynyliinaa ja yksi tuplakokoinen, yleisimmin 240x210 cm kokoa oleva pussilakana.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä