Saunamittarit

Saunan lämpömittari mittaa tarkasti saunan lämpötilan. Saunamittarin avulla on helppo seurata ja tarvittaessa säätää saunan lämpötilaa, jotta saunomiskokemuksesta tulee mahdollisimman miellyttävä. Modernin tyylikkäät sekä perinteiset saunamittarit löydät HalpaHallin valikoimasta.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Saunamittarin avulla optimoit saunan lämpötilan

Saunan lämpötilamittari eli löylymittari auttaa löytämään juuri sinulle optimaalisen saunan lämpötilan. Täydellinen saunan lämpötila on kiistelty aihe. Mielipiteitä on monia, mutta yleisenä ohjeena voi sanoa, että optimaalinen saunan lämpötila kannattaa pitää 60-80 asteen välillä. Yleisesti 70 asteen lämpötilaa saunassa pidetään miellyttävänä.

Saunamittaria kannattaa seurata jo saunaa lämmittäessä, sillä saunaa ei kannata lämmittää liian kuumaksi, jotta löylyt säilyvät kosteina. Saunaan ei myöskään kannata mennä liian aikaisin, sillä myös seinäpintojen ja lauteiden olisi hyvä lämmetä ennen saunaan menoa. Oikea saunan lämpötila syntyy kokeilemalla ja saunan löylymittaria seuraamalla. Säädä tarvittaessa kiukaan säätimestä saunan lämpötilaa.

Saunamittaria kannattaa seurata myös energiatalouden näkökulmasta. Energiataloudellisin lämpötila on 70-80 astetta ja saunaan kannattaa mennä heti, kun se on valmis.

HalpaHallin saunamittarivalikoimasta löytyy sekä perinteisiä että moderneja saunamittareita. Tilaa löylymittari, seuraa ja säädä saunan lämpötilaa ja nauti juuri sinulle sopivista löylyistä!

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä