Saunasetit

Saunasetti on loistava lahja uuteen kotiin, tuoreelle avioparille tai tupaantuliaisiin. Saunasetti sisältää saunakiulun ja löylykauhan. Perinteisen saunasetin rinnalla valikoimasta löytyy tyylikkäitä ja moderneja saunasettejä modernin kodin saunatiloihin.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Saunasetit moderniin ja perinteiseen kotiin

Intohimoiselle saunojalle tai saunan sisustuksesta fiilistelevälle nautiskelijalle HalpaHallin valikoima tarjoaa saunasettejä perinteiseen tai moderniin tyyliin. Saunasettiin kuuluu saman sarjan kiulu ja kauha.

Saunasetit on valmistettu alumiinista tai teräksestä, mutta kiulun ja kauhan kahvat on valmistettu puusta tai esimerkiksi bambusta, jotta ne eivät kuumene liikaa. Materiaalista riippumatta saunasetin avulla saat mieleisesi löylyt, pidit sitten kuumasta saunasta tai miedoista ja maltillisista löylyhetkistä.

Lämmitä sauna, ota mukaan kylmä juoma, täytä saunasetti vedellä ja ota juuri sinulle sopivat löylyt. Valikoimastamme löydät sopivan saunasetin tarpeidesi mukaan.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä