Saunatuoksut

Saunatuoksut kruunaavat rentouttavan saunomishetken. Emendo saunatuoksut sisältävät voimakkaasti tuoksuvia eteerisiä öljyjä. Aromaattisilla ja miellyttävillä saunatuoksuilla on paljon positiivisia vaikutuksia saunojalle. Lisää saunan löylyveteen muutama tippa saunatuoksua ja nauti rentouttavista saunan löylyistä kaikin aistein.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Sihauta saunatuoksu kiukaalle, rentoudu ja nauti

Suositut Emendon saunatuoksut sisältävät eukalyptuksen, koivun, tervan ja savusaunan tuoksuja. Saunatuoksuja on saatavilla yksittäisinä pulloina, telineessä tai erilaisten saunakoristeiden mukana.

Saunatuoksut on valmistettu eteerisistä öljyistä, joita saadaan luonnonkasveista uuttamalla. Aromaattisilla saunatuoksuilla voi olla positiivisia vaikutuksia. Erilaisia tuoksuja käsitellessään aivomme vapauttavat elimistöömme hormoneja, jotka voivat esimerkiksi rentouttaa, piristää, rauhoittaa tai lievittää kipuja. Eri tuoksut vaikuttavat elimistöömme eri tavoin.

Saunatuoksu kannattaa ottaa osaksi saunahetkeä maksimaalisen saunanautinnon saavuttamiseksi.  Valitse lempisaunatuoksusi HalpaHallin valikoimasta ja vietä rentouttava saunahetki!

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä