Aarikka

Aarikka

Helmien ja pyöreiden muotojen vangitseva ote. Suomalaisen käsityöosaamisen juhlaa ovat Aarikan Tontut, Omaenkelit sekä kauniit kuninkaalliset kynttilänjalat. Virkistä sisustusta ja kattausta, rakenna tunnelmaa omalla tavallasi.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
Aarikka Oy:n perusti vuonna 1954 Kaija Aarikka. Omaperäiset ja kauniin pyöreät muodot ovat Aarikka-tuotteiden tavaramerkki. Aarikka-tuotteita ihastellessa, tulee usein kysyttyä, miten puusta voi tehdä noin kaunista ja täydellistä? Aarikka toteuttaa tuotteillaan erittäin toimivasti tehtäväänsä tuoda iloa ihmisten elämään ja arkeen. Aarikan tuotteet ovat ekologisia valintoja, koska ne on valmistettu pääsääntöisesti puusta ja luonnonmateriaaleista. Valmistus on hoidettu suomalaista työtä suosien, esimerkiksi Aarikan Koti-sarjan tuotteet kootaan suomalaisissa työllistymistä tukevissa työkeskuksissa. Aarikka arvostaa käsityöosaamista ja kokee, että on arvokas osa suomalaista identiteettiä ja kulttuuria. HalpaHalli pitää Aarikka-tuotteita arvossaan ja siitä syystä löydät valikoimastamme Aarikkaa kodin sisustus- sekä kattaustarpeisiin hyvin monipuolisesti. Jos etsit koristeita vuoden eri juhliin, esim. jouluksi tai pääsiäiseksi, valitse Aarikan Tonttu- tai Omaenkeli-figuurit. Jos haluat tuoda jotain kaunista kattaukseen, löydät valikoimastamme esimerkiksi Aarikan kakkulapion, salaattiottimet ja tarjoiluvadit. Jos etsit kynttilänjalkoja tai lahjaa, valitse silloin Aarikan kuninkaalliset kynttilänjalat: Prinsessa, Prinssi, Keisarinna, Ruustinna, Tsaaritar tai Linna. Niiden helmet jäävät unohtumattomasti mieleen. Jos haluat valaista tehokkaammin kuin kynttilällä, löydät valikoimastamme Aarikan Reitti-kattovalaisimet. Näiden kaikkien tuotteiden lisäksi valikoimaamme kuuluu monenlaisia muita Aarikan koriste-esineitä sesonkikohtaisesti. Sijoita siis suomalaiseen käsityöläisosaamiseen ja tilaa omat Aarikka-tuotteet netistä. HalpaHallin valikoimista löydät Aarikan koristeelliset kattaus- ja sisustusesineet niin arkeen ja juhlaan. Tutustu valikoimaan!
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä