Kynttilänjalat

Kynttilänjalat toimivat kodin sisustuksen näyttävänä elementtinä niin talvipimeällä kuin kesän valoisina päivinä. Matalat kynttilänjalat soveltuvat hyvin esimerkiksi takan reunalle, hyllyn päälle tai ikkunalaudalle. Korkeilla kynttilänjaloilla on helppo luoda tunnelmallinen viimeistely juhlavalle kattaukselle. Vertaile erilaisia kynttilänjalkoja ja löydä omaan sisustukseen sopiva kynttilänjalka. HalpaHallin kattavasta ja monipuolisesta valikoimasta löydät muun muassa Iittalan ja Aarikan kynttilänjalat, jotka soveltuvat mainiosti myös lahjaksi ystävälle tai tuliaisiksi uuteen kotiin.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Laadukkaat Iittalan ja Aarikan kynttilänjalat lahjaksi tai itselle

Valikoimastamme löydät halutuimmat kynttilänjalat laatubrändeiltä. Kysytyimpiä kynttilänjalkoja ovat muun muassa perinteiset Iittalan Festivo-kynttilänjalat, jotka säilyttävät arvonsa sukupolvelta toiselle. Modernit Iittalan Nappula-kynttiläjalat ihastuttavat eri väreissä. Aarikka-kynttilänjalkoja löytyy eri materiaaleissa ja väreissä aina siroista Prinsessa-kynttilänjaloista näyttäviin Ruustinna-, Keisarinna- ja Tsaaritar-kynttilänjalkoihin. Kerää Aarikka-kynttilänjaloista vaikkapa kokonainen kuninkaallinen perhe.

Erilaisia kynttilänjalkoja moneen makuun

Kynttilänjalka sopii kattaukseen, täydentää sisustusta ja on loistava lahja tunnelmoinnin ystävälle. Kynttilänjalkoja on monenlaiseen makuun ja mieltymykseen. Kynttilänjalkojen hintahaitari on laaja. Tyylikkäitä kynttilänjalkoja saa jo muutamalla eurolla, mutta esimerkiksi Arabialta ja Iittalalta löytyy reilusti yli sadan euron arvoisia näyttäviä ja ajattomia kynttilänjalkoja.

HalpaHallin verkkokauppa on oikea osoite kynttilänjalkojen vertailuun, oli ostoslistalla sitten messinkinen, puinen, metallinen tai lasinen kynttilänjalka.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä