Sisustuslaatikot ja korit

Käytännöllisen kodin perustana ovat toimivat säilytysratkaisut. Sisustuslaatikot ja sisustuskorit pitävät tavarat järjestyksessä ja helposti löydettävissä. Arkea helpottaa, kun jokaiselle kodin tavaralle on oma paikkansa. Sisustuslaatikoihin ja sisustuskoreihin kannattaa panostaa ja laittaa koti kerralla ja tyylikkäästi järjestykseen. Puiset, kannelliset, rottinkiset, mustat ja valkoiset sisustuslaatikot ja -korit löydät HalpaHallin valikoimasta.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Sisustuslaatikot ja sisustuskorit taltuttavat näyttävästi kodin tavarakaaoksen

Kodin järjestys pysyy yllä, kun jokaisella tavaralla on oma paikkansa. Sisustuslaatikot ja sisustuskorit auttavat kodin tavarakaaoksen selättämisessä, vieläpä tyylikkäällä tavalla. HalpaHallin valikoimasta löydät sisustuslaatikot ja sisustuskorit eri väreissä ja materiaaleissa.

Sisustuslaatikot taipuvat moneen. Ne tuovat kotiin lisää säilytystilaa, antavat tavaroille oikean paikan sekä tuovat samalla tyyliä sisustukseen. Suosittuja materiaaleja sisustuslaatikoissa ja sisustuskoreissa ovat luonnonläheiset materiaalit, kuten vesihyasintti, vesiheinä ja rottinki. Puiset sisustuslaatikot sopivat kauniisti niin avohyllyköihin, tasoille kuin myös kaappiin pitämään pienet tavarat järjestyksessä. Puinen sisustuslaatikko sopii hyvin myös painavampien tavaroiden tai vaikkapa pesuainepullojen säilytykseen. Sisustuslaatikoiden värimaailma on pääsääntöisesti luonnonläheinen. Trendeinä ovat ruskean sävyt sekä musta ja valkoinen.

Sisustuskorit ovat useimmiten muovisia, metallisia tai rottinkisia. Sisustuskorit ovat tarpeen niin kotona, toimistossa kuin varastotiloissa. Sisustuskoreissa pysyvät järjestyksessä langat, torkkupeitot, puolipitoiset vaatteet ja lasten lelut. Valikoimastamme löytyy sisustuskorit myös lastenhuoneeseen.

Trendikkäimmät sisustuslaatikot ja sisustuskorit löydät HalpaHallin kattavasta valikoimasta. Tee tilaus ja järjestä kotisi näyttävään kuntoon!

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä