Älyvalaistus

Älyvalaistus vie kotisi valaistuksen täysin uudelle tasolle. Älyvalaistuksella voit sekä luoda tunnelmaa että säästää energiaa. Tutustu HalpaHallin valikoimaan ja tuunaa kotisi valaistus astetta älykkäämmäksi. Meiltä löydät muun muassa Philips Hue -älyvalaistusjärjestelmän sekä Airam SmartHome -sarjan tuotteita.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Älyvalaistus kotiin 

Älyvalaistus on mahdollista toteuttaa jokaiseen kotiin. Älyvalaistus rakennetaan joko kotiautomaatiolla tai älykkäillä lampuilla. HalpaHallin valikoimasta löytyy Philips Hue -älyvalaistusjärjestelmä, jonka avulla rakennat kotiisi älyvalaistuksen käden käänteessä. Lisäksi löydät valikoimastamme Airam SmartHome -sarjan älyvalaistuksen tuotteita.

Kotiin rakennettava älyvalaistus tarkoittaa järjestelmää, jonka avulla valaistusta voidaan kokonaisuudessaan hallita ja ohjata älypuhelimeen asennettavan sovelluksen avulla. Näin voit helposti tarkistaa vaikkapa nukkumaan mennessä, jäikö keittiöön valot päälle ja sammuttaa ne tarvittaessa yhdellä napin painalluksella.

Oikeanlaisen valaistuksen avulla voit korostaa sisustuselementtejä sekä luoda tunnelmaa. Säädettävän valaistuksen ansiosta saat riittävästi valoa tarkkuutta vaativiin puuhiin. Tunnelman luomiseksi valon värilämpötilaa voi säätää tai valaistusta himmentää.

Älyvalaistuksella voit vaikuttaa myös omaan vireystilaasi. Illalla voit himmentää valaistusta hiljalleen, jotta nukahtaminen on helpompaa. Aamulla kirkkaat valot herättävät sinut uuteen päivään. Esimerkiksi Philips Hue -älyvalaistusjärjestelmän avulla voit herätä aamulla hiljalleen kirkastuvaan huonevaloon.

Säästä kodin energiakuluissa älyvalaistuksen avulla

Kodin älykkäällä valaistuksella voit säästää energiaa – ja sitä kautta pienentää sähkölaskusi loppusummaa. Silloin kun kotona ei ole ketään paikalla, ei myöskään valaistusta kannata pitää päällä. Jos unohdit valot päälle, voit sovelluksen avulla sammuttaa ne helposti vaikkapa työpaikaltasi. Näin ei tarvitse miettiä, tuliko kaikki valot varmasti sammutettua kotoa lähtiessä.

Älyvalaistukseen voi kytkeä myös tunnistimia, jotka tunnistavat, onko tilassa ketään ja tarvittaessa sammuttaa valot automaattisesti. Näin valot ovat päällä ainoastaan tarvittaessa.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä