LEGO Duplo

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

LEGO DUPLO -palikat kestävät sukupolvelta toiselle

DUPLO on pienille leikkijöille suunnattu tuotesarja. Suuren kokonsa vuoksi palikoita on vaikea niellä, joten ne ovat turvallisia leikkikaluja yli 2-vuotiaille taaperoille. DUPLO-palikat ovat muotonsa puolesta säilyneet muuttumattomana jo viidenkymmenen vuoden ajan, joten uusia rakennussettejä ja palikoita on helppo yhdistää vaikkapa mummolan ullakolta löytyvien duplojen kanssa.

LEGOt on valmistettu kestävistä materiaaleista, joten duplot kestävät taaperoiden käsissä kovaakin käsittelyä. LEGO DUPLOt täyttävät tiukat standardit ja valmistuksessa käytetyt materiaalit ovat korkealaatuisia ja myrkyttömiä.

DUPLO-leikit tukevat kehitystä ja ruokkivat luovuutta

DUPLO-palikoiden yhdistelymahdollisuudet ovat rajattomat. Leikeissä ainoastaan kekseliäisyys ja luovuus ovat rajana. Lapsen kasvaessa DUPLOja voi yhdistellä myös pienempien legojen kanssa. LEGO DUPLO -setit on kehitetty edistämään lapsen tärkeitä taitoja liittyen värien tunnistamiseen, otteen kehittymiseen tai palasten ja muotojen yhdistelyyn.

LEGO DUPLO -rakennussarjoissa vaihtelevat mielenkiintoiset teemat, jotka kiinnostavat yhtä lailla tyttöjä ja poikia. Seteistä löytyy muun muassa kulkuneuvoja, eläimiä ja rakennuksia.

Tutustu HalpaHallin verkkokaupan LEGO DUPLO -valikoimaan ja tilaa lapselle luovuutta kehittäviä ja kestäviä leluja.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä