LEGO Minecraft

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

LEGO® Minecraft – halutuimmat paketit itselle tai lahjaksi

LEGO toi suositun Minecraft-videopelin maailman kaikkien rakennettavaksi! Ensimmäinen peli julkaistiin toukokuussa 2009, jonka jälkeen se on saavuttanut suurta suosiota ympäri maailmaa. Pelin ympärille on ilmestynyt paljon oheistuotteita, kuten monipuolinen valikoima LEGO® Minecraft -rakennussarjoja.

Minecraftissa pelaaja voi luoda kuutioista erilaisia rakennelmia kolmiulotteisessa maailmassa. LEGO Minecraft -paketit tarjoavat pienemmille ja isommille Minecraft-faneille uutta näkökulmaa pelin koukuttavaan maailmaan. Rakenna loputtomasti uusia rakennuksia, varo vihamielisiä Creepereitä ja tuhoa vastustajasi timanttimiekalla!

Minecraft LEGOt johdattavat loputtomiin seikkailuihin

Sukella LEGO-leikkeihin luoden oman Minecraft maailmasi, jossa voit seikkailla, taistella, rakentaa tai vaikkapa hoitaa eläimiä. Minecraftin pelin kaltainen maailma on helppo luoda legojen avuilla – vain mielikuvitus rajana, aivan kuten videopelissäkin. Pelin Minecraft-maailma muodostuu 3D-kuutioista, joita voi poistaa ja sijoittaa uudelleen. Pelissä hyödynnetään erilaisia luonnon materiaaleja, kuten puita ja kiviä, joita voi hankkia erilaisin tavoin.

Rakenna Minegraft LEGOista omat taistelusi tai rakenna legojen avulla vaikkapa haluamasi ääri tai horna -ulottuvuus. Tutustu HalpaHallin verkkokaupan LEGO Minecraft -paketteihin ja tilaa tuotteet Minecraft-fanille, helposti ja nopeasti!

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä