LEGO Ninjago

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Päästä mielikuvituksesi valloilleen LEGO NINJAGO -seikkailuissa

Ninjaleikit saavat uuden ulottuvuuden LEGO NINJAGO -rakennussarjojen myötä. Ninjasankareiden siivellä pääset kiehtovaan maailmaan, jossa ninjat taistelevat pahuuden voimia vastaan. Ensimmäiset LEGO NINJAGOt lanseerattiin vuonna 2011, jonka jälkeen suuren suosion saavuttaneita rakennussarjoja julkaistaan vuosittain. Rakennussarjojen lisäksi NINJAGOt seikkailevat Masters of Spinjitzu -televisiosarjassa sekä Löydä sisäinen ninjasi -elokuvassa.

Suosituimmat LEGO NINJAGO -hahmot

LEGO NINJAGO -maailma koostuu nuorista ninjoista, jotka kehittävät ninjataitojaan mestari Wun opissa. Wu opettaa ninjoja olemaan vahvoja ja kurinalaisia, sekä uskomaan itseensä.

Lloyd – vihreä ninjago

Ninjago Lloyd Montgomery Garmadon on legendaarinen vihreä ninja ja energian elementtimestari. Lloyd on televisiosarjan ja Ninjago-elokuvan päähenkilö, spinjitzu-mestarin ilkikurinen pojanpoika. Lloyd oli lähellä sortua väärälle elämänpolulle seuratessaan ilkeän isänsä Lord Garmadonin jalanjälkiä, mutta onnekkaasti Lloydin viisas setä sensei Wu ohjasi pojan oikealle tielle. Vihreässä ninjapuvussa taisteleva Lloyd Garmadon on ystäviään arvostava urhea johtaja.

Kai – punainen tulen ninja

Itsevarma ja tulinen Ninjago Kai on rohkea ninjatiimin jäsen ja tulen elementtimestari. Kai on Ninjago-fanien suosima hahmo päättäväisyytensä ja rohkeutensa ansiosta. Joskus Kai saattaa joutua vaikeuksiin itsepäisyytensä takia. Päättäväinen Kai ei kuitenkaan koskaan lopeta, ennen kuin on saavuttanut tavoitteensa. Punainen LEGO NINJAGO Kai löytyy useista rakennusseteistä pienten rakentajien iloksi.

Jay – sininen salama

Ninjago Jay on sininen salama, joka osaa näppärästi tehdä romuraudasta upeita koneita.  Jay on nopea ja hauska salaman ninja, joka on rakastettu ja suosittu kaiken ikäisten Ninjago-fanien keskuudessa. Sinisessä ninja-asussaan taisteleva Jay saattaa joskus aiheuttaa ylimääräistä draamaa – ja panikoida turhan nopeasti.

Nya – nero tyttöninja

Ninjatiimin ainoa tyttö, Nya, on Kain pikkusisko. Itsevarma ja viehättävä Nya on veden elementtimestari ja keskeinen hahmo myös televisiosarjan monissa jännittävissä jaksoissa. Nya vakuuttaa sepäntaidoillaan ja suunnittelee kekseliäästi erilaisia vempaimia ja hienoja ajoneuvoja.

Muut LEGO NINJAGO -hahmot

Lisäksi ninjatiimiin kuuluvat Zane ja Cole sekä ikivanha, valkopartainen mentori Wu, joka opettaa ninjoille tärkeitä taistelutaitoja. Ninjatiimin taistelutaitoja tarvitaankin, kun vastassa on Lord Garmadon – pahuuden puraisema sotapäällikkö, joka kylvää tuhoa ympärilleen.

Rakenna oma LEGO NINJAGO -maailmasi

HalpaHallin verkkokaupan valikoimasta löydät ninjamaailman kestosuosikit sekä uudet LEGO NINJAGOt. Kerää kaikki hahmot ja rakennussetit ja sukella LEGO NINJAGOn koukuttavaan maailmaan.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä