LEGO Super Mario

LEGO Super Mario
LEGO® Super Marion avulla yhdistät legorakentamisen ja pelaamisen. Ilmainen sovellus sisältää uusia peli-ideoita sekä digitaalisia rakennustyökaluja. Videopelistä tuttu äänimaailma herää henkiin LEGO Super Mario -hahmosta kuuluvien äänien välityksellä.
Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

LEGO Super Mario herättää henkiin koko perheen suosikkihahmon!

LEGO on tuonut rakastetut pelihahmot kaikkien leikittäväksi! Super Mario Bros -peli ilmestyi jo vuonna 1985 ja viime vuosina suositusta pelistä on julkaistu uusia versioita.

Peleistä tutut hahmot ovat putkimiesveljekset Luigi ja Mario. Mario on lyhyt ja viiksekäs, sinisiin haalareihin pukeutunut pelin päähenkilö ja maskottihahmo. Luigi on Marion pikkuveli, jonka päällä on totuttu näkemään vihreä paita ja siniset henkselihousut.

LEGO Super Mario -hahmojen kaiuttimesta kuuluu videopelistä tuttuja, nostalgisia muistoja herättäviä ääniä ja musiikkia.

LEGO Mario yhdistää digitaalisen maailman legoleikkeihin

Super Mario LEGO -ratoja voi rakentaa, koota ja yhdistellä eri tavoin. Rakenna omia ratojasi ja laita Luigi ja Mario taistelemaan vihollisia vastaan ja keräämään kolikoita.

Puhelimeen ladattava LEGO Super Mario -sovellus on ilmainen. Sovelluksen avulla LEGO Mario -leikkisetit tuovat iloa entistäkin pidempään. Interaktiivisen sovelluksen avulla suosittu LEGO Super Mario herättää hahmot eloon ja antaa haasteita ja ideoita leikkiin ja rakentamiseen. Sovelluksen kautta pääset myös jakamaan rakennelmiasi toisten Mario-fanien ihasteltavaksi!

LEGO Super Mario -radoilla voi pelata yksin tai järjestää joukkuekisoja. Rakastetut Luigi ja Mario -hahmot ovat tuttuja äidille ja isällekin, ehkä jopa isovanhemmillekin, joten haastepelit voi helposti toteuttaa koko perheen kesken.

Tutustu HalpaHallin Super Mario LEGO -valikoimaan ja tilaa välineet luovaan leikkimiseen!

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä