Barbit ja tarvikkeet

Mitä Barbie tekee tällä viikolla? Millaisiin vaatteisiin hän pukeutuu ja millaisia asusteita hän kaipaa esimerkiksi kahvihetkeen ystävien kanssa tai eläinlääkärin työssään? Barbielle mikään ei ole mahdotonta! 

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
Barbiet ovat maailman tunnetuimpia muotinukkeja ja esikuvia. Barbie-nukke on ajaton klassikko, joka ansaitsee paikkansa jokaisen lapsen leluhyllystä. Barbiessa on parasta, että se ei ole vain malli, vaan Barbie on käynyt läpi monenlaisia ammatteja sekä harrastuksia. HalpaHallin valikoimista löydät ajankohtaisimmat Barbie-hahmot. Barbiet ottavat trendit omikseen ja kokeilevat niitä ensimmäisten joukossa. Barbie ajelee esimerkiksi mielellään upealla Barbie-autollaan sekä pukeutuu viimeisten trendien mukaisiin vaatteisiin. Lisäksi Barbie-nuket rikkovat perinteisiä stereotypioita ottamalla omakseen erilaiset ammattit sukupuoleen katsomassa. Barbiet myös myötäilevät monia eri kulttuureja, ja näin toimivat positiivisena esikuvana lapselle. Barbie ei ole vain nukke, vaan Barbien mukana seuraa myös monenlaisia vaatteita ja lisätarvikkeita. Kun yhdistelet yhteen näitä monenlaisia tarvikkeita, saat myös monipuolisuutta leikkeihin. Barbi voi lähteä lomalle, töihin tai avaruuteen. Hän voi tehdä sen yksin tai parhaimpien kavereidensa kanssa. Barbielle mikään ei ole mahdotonta. HalpaHalli on ottanut valikoimaansa monenlaisia Barbeja. Löydät meiltä esimerkiksi Frozen-hahmoiset Barbiet, erilaisia vaate- ja asustesettejä sekä kulkuvälineitä moneen makuun. Tutustu valikoimaan!
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä