Baby Born

Baby Born on täydellinen lelu nukkeleikkeihin. Baby Bornin todellisen tuntuiset ominaisuudet luovat hoivaleikeistä lapselle mahdollisimman realistiset.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Baby Born – kuin oikea vauva

Baby Born -nukke on täydellinen lelu hoivaamiseen. Todentuntuiset ihmisominaisuudet luovat aivan uuden ulottuvuuden nukkeleikkeihin. Baby Born osaa mm. itkeä, nauraa, imeä tuttia, sulkea silmät, käydä potalla ja tuottaa kyyneleitä.

Baby Bornia voit kylvettää vedessä ja syöttää hänelle tarkoitettua ruokaa. Pehmeät ja aidon tuntuiset raajat helpottavat vaatteiden pukemista päälle. Aivan kuin hoitaisit oikeaa vauvaa!

Baby Born -tarvikkeet täydentävät leikkihetken

Baby Born -tuotesarja sisältää kaikki hoitotarvikkeet, joita tarvitaan oikeankin vauvan hoidossa. Baby Born -nuken mukana tulee yleensä vaippa, tutti ja syntymätodistus.

Erikseen ostettavia oheistuotteita ovat mm. kylpyamme, potta, ruoka-annokset, vaipat, vaatteet, astiat ja tuttipullot. Leikeistä tulee entistäkin hauskempia, kun Baby Bornin hoidossa on mukana erilaisia tarvikkeita.

Baby Born on täydellinen lahjaidea lapselle, joka pitää nukkejen hoitamisesta ja leikkimisestä. Tutustu HalpaHallin Baby Born -valikoimaan ja tilaa lahjaksi tai itsellesi.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä