Ryhmä Hau

Ryhmä Haun pentujengillä on jälleen vauhti päällä! Pennut rientävät pelastamaan pulaan joutuneita ja ratkomaan ongelmia. Lähde seikkailuihin mukaan suosituimpien Ryhmä Hau -lelujen ja hahmojen kanssa.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Ryhmä Hau -lelut lasten suosikkitoivelistoilla

Ryhmä Hau -maailma ajoneuvoineen ja pentuineen on tuotu animaatiosarjasta lasten leikittäväksi! Ryhmä Hau -hahmojen innoittamat lelut, pelit ja palapelit kuuluvat monen alle kouluikäisen suosikkilahjatoiveisiin.

Lasten suosikiksi on jo vuosien ajan noussut Ryhmä Hau -pelastuspartion vahtitorni, josta koiraystävykset komennetaan hälytystehtävälle! Pienten leikkijöiden suosikkeja ovat myös pelastuspartion pentujen ajoneuvot.

Jokaisesta koiranpennusta on tehty lasten leikkeihin sopiva Ryhmä Hau -figuuri. Unikaveriksi voi napata kainaloon oman suosikki Ryhmä Hau -pehmolelun.

Ryhmä Hau – hälytys kuuluu, seikkailu alkaa!

Ryhmä Hau (Paw Patrol) -lastenanimaatiosarjan suosio on levinnyt ympäri maailman. Pelastustehtävästä toiseen rientävä pelastuspartio on viihdyttänyt perheen pienimpiä pentufaneja jo vuodesta 2013.

Jännälahden kaupungin asukkailla ei ole mitään hätää, kun pelastuspartio auttaa asukkaita mitä erilaisissa ongelmissa. Suloiset koiranpennut elävät rauhallista koiran elämää – kunnes kaulapannassa oleva vastaanotin hälyttää! Silloin on tosi kyseessä ja jokainen pentu rientää vahtitorniin.

Ryhmä Hau -pentupartion johtaja Riku jakaa käskyt pennuille, jotta tehtävä saadaan onnistuneesti suoritettua.

Ryhmä Haun mahtipennut kaasuttavat ripeästi hätiin onnettomuuksien sattuessa. Jokaisella pelastuspartion pennulla on oma erityiskyky, jonka ansiosta pelastuspartio selviää mistä vain!

Ryhmä Hau -hahmot

Ryhmä Hau -jengin johtajahahmo on kekseliäs ja positiivinen Riku, joka esimerkillisenä johtajana pitää langat käsissään. Riku on rakentanut kaikki Ryhmä Haun käytössä olevat ajoneuvot ja vempaimet.

Pelastuspartiossa on Rikun lisäksi sarjan alusta saakka olleet koiranpennut Vainu, Samppa, Kaja, Rekku, Rolle ja Toma. Myöhemmillä tuotantokausilla jengiin on liittynyt lisää jäseniä.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä