Maksutavat

Verkkokauppaostoksesi voit maksaa
 

  • Halpa-Halli Kukkaro-tilin avulla (osamaksulla yli 50 e ostoksen) tai laskulla. Lasku toimitetaan tilaajan sähköpostiin.
  • Visa, Visa Electron, MasterCard ja Business Eurocard -korteilla.
  • Verkkopankkitunnuksilla verkkopankissa. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet.

Halpa-Halli Kukkaro-tili

Halpa-Halli Kukkaron avulla voit maksaa verkkokaupasta ostamiasi tuotteita kuukausilaskulla.

Käyttäjäksi voi rekisteröityä oikeustoimikelpoinen, täysi-ikäinen henkilö, jolla on suomalainen henkilötunnus ja vakituinen osoite Suomessa (ei Poste Restante), ja jolla ei ole luottohäiriömerkintää. Halpa-Halli Kukkaro on henkilökohtainen ja Halpa-Halli Kukkaroa voi käyttää vain kuluttajaostoksissa, eikä sitä voida myöntää yrityksille.

Sinulla on Halpa-Hallin Kukkarossa 1500 euron luottoraja, jonka puitteissa voit tehdä ostoksia. 1500 euron luottoraja sisältää myös mahdolliset Halpa-Halli Laskulla tehdyt ostokset. Ostotapahtumasi kerätään kerran kuukaudessa yhteen Halpa-Halli Kukkaron kuukausilaskulle, joka toimitetaan sähköpostitse. Ensimmäinen lasku toimitetaan Sinulle kuukauden kuluttua ensimmäisestä ostoksesta, ja Sinulla on 14 päivää aikaa maksaa lasku. Laskutuspalkkio on 3,90 € (sis. alv). Palvelun tuottaa Arvato Finance (y-tunnus 1730113-3). Myöhästyneistä maksuista peritään laillista vuotuista viivästyskorkoa laskun eräpäivästä lukien maksupäivään saakka ja lakisääteinen viiden (5) euron huomautuskulu. Mikäli et huomautuksesta huolimatta maksa laskua, se siirretään perintään ja perintäkulut lisätään pääomaan perintälain säännösten mukaisesti.

Mikäli Kukkarolla tekemäsi ostos ylittää 50 euron summan, voit Omilla Sivuilla valita luoton osissa maksamisen. Arvato Finance lähettää sinulle kuukausittain tililaskun, johon on lisätty myös mahdolliset uudet ostoksesi verkkokaupastamme. Arvaton tarjoaman luoton kuukausittain tulevalle laskulle lisätään 3,90 euron käsittelymaksu ja korko. Tällä hetkellä vuosikorko on 7 %. Täydet luottoehdot ovat luettavissa täältä.

Arvaton asiakaspalvelu palvelee sinua maksamiseen liittyvissä asioissa numerossa 020 7229 462, sähköpostiosoite on laskutus.halpahalli@arvato.com.

Halpa-Halli Lasku

Halpa-Halli Laskulla voit maksaa verkkokaupassa tekemäsi ostokset kertalaskulla, joka toimitetaan sinulle sähköpostitse. Sinulla on 14 päivää aikaa maksaa lasku. Laskutuspalkkio on 3,90 € (sis. alv). Palvelun tuottaa Arvato Finance (y-tunnus 1730113-3).

Halpa-Halli Laskun ostoraja on 1500 euroa. Halpa-Halli Laskun loppusumman ollessa vähintään 50 euroa, voit maksaa laskun useammassa erässä hyväksyttyäsi maksamisen ehdot sekä maksettuasi laskulla ilmoitetun minimilyhennyksen. Hyväksyminen tapahtuu Omat Sivut–palvelussa, jonne voit siirtyä laskussa olevaa linkkiä käyttäen. Erissä maksaminen toteutuu siten, että sinulle toimitetaan kuukausittain lasku, kunnes saatava on suoritettu kokonaan. Arvaton tarjoaman luoton kuukausittain tulevalle laskulle lisätään 3,90 euron käsittelymaksu ja korko. Tällä hetkellä vuosikorko on 7 %. Täydet luottoehdot ovat luettavissa täältä

Arvato Financella on oikeus olla myöntämättä Käyttäjälle oikeutta maksaa laskua erissä. Arvato Finance tarkistaa Halpa-Halli Kukkaron sekä Halpa-Halli Laskun käyttöönoton yhteydessä luottotietosi. Luottotiedot hankitaan luottotietorekisterinpitäjän (Suomen Asiakastieto Oy tai Bisnode Oy) ylläpitämästä luottotietorekisteristä.

Veloitukset kuluttajalta

Kuluttajalta perittävä laskutuspalkkio sisältäen arvonlisäveron .................................. 3,90 EUR
Kuluttajalta perittävä osamaksuerien veloituspalkkio (arvonlisäverosta vapaa) ......... 3,90 EUR

Kuluttajalta perittävä osamaksukorko jäljellä olevasta pääomasta ............................ 7% p.a.
 

Korttimaksuna tilaamisen yhteydessä

Voit maksaa verkkokaupassamme Visa, Visa Electron, MasterCard ja Business Eurocard -korteilla. Valitse käytettävän korttipalvelun kuvake, jonka jälkeen sinut ohjataan turvalliseen korttimaksamiseen.

Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Maksuturva Group Oy (y-tunnus 2121703-0) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Maksuturva Group Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi. Maksunsaajana näkyy Maksuturva Group Oy. Maksuturva Group Oy välittää korttimaksujen veloitustiedot (debit tai kredit) Bambora AB:lle, jolla on sopimus kansainvälisten korttiyhtiöiden kanssa (Mastercard ja Visa). Korttinumeroita ei tallenneta Maksuturva Group Oy:n tietojärjestelmiin vaan ne käsitellään teknisen palveluntuottajan Solinor Oy:n toimesta. Solinor Oy on sertifioitu korttiyhtiöiden laatiman kansainvälisen PCI DSS -tietoturvastandardin korkeimman ”PCI DSS Level 1”-turvatason mukaan. Maksuturva Group Oy on oman toimintansa osalta sertifioitu PCI DSS -standardin mukaan.

Verkkomaksuna omassa verkkopankissasi

Valitessasi maksutavaksi verkkomaksun, siirryt sivuiltamme hetkeksi verkkopankkiin ja maksat tilauksen suoraan omalta tililtäsi. Maksutapahtuman näet verkkopankkisi tilitiedoista. 

Ota yhteyttä