Back to Top
Läpi sivuston - Mobiilikuvasto

Maksutavat

Huom! Laskulla maksaminen ei ole tällä hetkellä mahdollista. Kukkaro-tiliä voivat käyttää vanhat asiakkaat, jotka ovat jo aiemmin avanneet HalpaHalli Kukkaro-tilin.

Verkkokauppaostoksesi voit maksaa
 

  • HalpaHalli Kukkarolla, jolloin kuukauden ostokset kerätään koontilaskulle
  • HalpaHalli Laskulla, jolloin ostos maksetaan kertalaskulla.
  • Visa, Visa Electron, MasterCard ja Business Eurocard -korteilla.
  • Verkkopankkitunnuksilla verkkopankissa. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet.
Huom! Kukkarolla ja Laskulla maksettaessa toimitusosoite täytyy olla asiakkaan oma osoite.
 

 

 

Haluatko maksaa joustavasti erissä?

Kun laskusi loppusumma on yli 50 euroa, voit maksaa sen erissä. Hyväksy luoton ehdot asiakasportaalissa saadaksesi osamaksun käyttöösi: www.omatlaskut.fi/halpahalli. Ehdot hyväksyttyäsi voit jättää liitteenä olevan laskun huomioimatta ja odottaa postitse saapuvaa osamaksulaskua. Jatkossa saat laskusi postitse kuukausittain. Siirry asiakasportaaliin osoitteessa www.omatlaskut.fi/halpahalli

 


HalpaHalli Kukkaro

Osta kätevästi yhdelle kuukausilaskulle. 

HalpaHalli Kukkaron avulla maksat ostoksesi verkossa joustavasti ja kätevästi. Voit kuukauden ajan tehdä ostoksia aina 1500 euroon asti. Ostotapahtumasi kerätään kerran kuukaudessa HalpaHalli Kukkaro-laskulle. Laskutuspalkkio on 3,90 € (sis. alv). Kukkaron koontilasku toimitetaan sähköpostitse ja saat laskulle 14 päivää maksuaikaa. Kukkaron ikäraja on 21-vuotta.


HalpaHalli Lasku

Tee ostokset, maksa rauhassa kotona. 

HalpaHalli Laskulla voit maksaa verkkokaupassa tekemäsi ostokset kertalaskulla. HalpaHalli Laskun ostoraja on 1500 euroa, lasku toimitetaan sähköpostitse ja laskulla on 14 päivää maksuaikaa. Kertalaskun laskutuspalkkio on 3,90 € (sis. alv). Laskun ikäraja on 21-vuotta.


Osamaksu

Kun Kukkaron kuukausilaskun tai HalpaHalli Laskun loppusumma ylittää 50 euroa, voit valita maksutavaksi myös joustavan osamaksun. Saadaksesi osamaksun käyttöösi sinun tulee siirtyä asiakasportaaliin hyväksymään luoton ehdot ja aktivoida osamaksaminen: www.omatlaskut.fi/halpahalli.

Osamaksun kuukausierän suuruus on minimissään 10 euroa tai 10 % kokonaisluoton määrästä. Arvato Finance lähettää sinulle kuukausittain osamaksulaskun postitse, johon on lisätty myös mahdolliset uudet ostoksesi verkkokaupastamme. Arvaton tarjoaman luoton kuukausittaiselle laskulle lisätään myös 3,90 euron käsittelymaksu ja korko. Tällä hetkellä vuosikorko on 7 %. Täydet luottoehdot löydät täältä.

Eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot löydät täältä.

Arvaton asiakaspalvelu palvelee sinua mielellään maksamiseen liittyvissä asioissa numerossa 020 7229 462 tai sähköpostitse, laskutus.halpahalli@arvato.com.


Yleiset ehdot, HalpaHalli Kukkaro ja HalpaHalli Lasku

HalpaHalli Kukkaron tai HalpaHalli Laskun käyttäjäksi voi rekisteröityä oikeustoimikelpoinen, 21-vuotta täyttänyt, jolla on suomalainen henkilötunnus ja vakituinen osoite Suomessa (ei Poste Restante -osoite), ja jolla ei ole luottohäiriömerkintää. HalpaHalli Kukkaro on henkilökohtainen ja HalpaHalli Kukkaroa voi käyttää vain kuluttajaostoksissa, eikä sitä voida myöntää yrityksille.

Palvelun tuottaa Arvato Finance (Y-tunnus 1730113-3). Myöhästyneistä maksuista peritään laillista vuotuista viivästyskorkoa laskun eräpäivästä lukien maksupäivään saakka ja lakisääteinen viiden (5) euron huomautuskulu. Mikäli et huomautuksesta huolimatta maksa laskua, se siirretään perintään ja perintäkulut lisätään pääomaan perintälain säännösten mukaisesti.

Arvato Financella on oikeus olla myöntämättä Käyttäjälle oikeutta maksaa laskua erissä. Arvato Finance tarkistaa HalpaHalli Kukkaron sekä Halpa-Halli Laskun käyttöönoton yhteydessä hakijan luottotiedot. Luottotiedot hankitaan luottotietorekisterinpitäjän (Suomen Asiakastieto Oy tai Bisnode Oy) ylläpitämästä luottotietorekisteristä.

Veloitukset kuluttajalta

Kuluttajalta perittävä laskutuspalkkio sisältäen arvonlisäveron .................................. 3,90 EUR
Kuluttajalta perittävä osamaksuerien veloituspalkkio (arvonlisäverosta vapaa) ......... 3,90 EUR

Kuluttajalta perittävä osamaksukorko jäljellä olevasta pääomasta ............................ 7% p.a.

 

 

Arvaton henkilötietojen käsittely                 

Ostaessasi laskulla tulee Arvato Finance (Gothia Oy:n aputoiminimi) käsittelemään henkilötietojasi rekisterinpitäjän ominaisuudessa. Henkilötietoja käsitellään esimerkiksi sopimuksen täytäntöönpanossa sekä tunnistamisen ja luottotarkastuksen toteutuksen yhteydessä ulkoisten ja sisäisten tietokantojen kautta. Tarkempia tietoja Arvaton henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietojenkäsittelyn yhteydessä löydät täältä.

 

Korttimaksuna tilaamisen yhteydessä

Voit maksaa verkkokaupassamme Visa, Visa Electron, MasterCard ja Business Eurocard -korteilla. Valitse käytettävän korttipalvelun kuvake, jonka jälkeen sinut ohjataan turvalliseen korttimaksamiseen.

Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Maksuturva Group Oy (y-tunnus 2121703-0) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Maksuturva Group Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi. Maksunsaajana näkyy Maksuturva Group Oy. Maksuturva Group Oy välittää korttimaksujen veloitustiedot (debit tai kredit) Bambora AB:lle, jolla on sopimus kansainvälisten korttiyhtiöiden kanssa (Mastercard ja Visa). Korttinumeroita ei tallenneta Maksuturva Group Oy:n tietojärjestelmiin vaan ne käsitellään teknisen palveluntuottajan Solinor Oy:n toimesta. Solinor Oy on sertifioitu korttiyhtiöiden laatiman kansainvälisen PCI DSS -tietoturvastandardin korkeimman ”PCI DSS Level 1”-turvatason mukaan. Maksuturva Group Oy on oman toimintansa osalta sertifioitu PCI DSS -standardin mukaan.

Verkkomaksuna omassa verkkopankissasi

Valitessasi maksutavaksi verkkomaksun, siirryt sivuiltamme hetkeksi verkkopankkiin ja maksat tilauksen suoraan omalta tililtäsi. Maksutapahtuman näet verkkopankkisi tilitiedoista. 

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä