Back to Top

Maksutavat

Verkkokauppaostoksesi voit maksaa
 

  • Svea Laskulla tai erämaksulla
  • Visa- ja Mastercard-korttiperheet: Visa credit, Visa debit, MasterCard credit, MasterCard debit, Visa Electron, V Pay, Maestro ja Eurocard -korteilla.
  • Verkkopankkitunnuksilla verkkopankissa. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet.
  • Siirto- ja MobilePay -mobiilimaksutavoilla


Svea Lasku ja erämaksu

Tee ostokset, maksa rauhassa kotona.

Svea Ekonomi tarjoaa sinulle helpon ja turvallisen tavan maksaa ostoksesi laskulla.

Valitessasi maksutavaksi Svea Ekonomin laskun saat 14 päivää maksuaikaa. Laskun maksimiostoraja on 4000 euroa ja lasku toimitetaan sähköpostitse. Laskutuslisä 3,99€. Viivästyskorko on korkolain mukainen laillinen viivästyskorko eli 7 % + korkolain mukainen viitekorko. Maksuhuomautuksesta veloitamme 5 euroa. Huomioithan myös, että ostajan tulee olla vähintään 21-vuotias.

Avoimet laskusi näet Svean omat sivut -palvelusta.

Svea Ekonomin maksutapojen käyttö edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä. Hakija antaa luottoa hakiessaan suostumuksen sille, että muilta luotonantajilta saatavia tietoja kysytään Suomen Asiakastieto Oy:n kuluttajaluottotietojen kyselyjärjestelmästä. Tarkistamme lisäksi hakijan luottotiedot. Kielteisen luottopäätöksen saaneella asiakkaalla on oikeus hakea uutta luottopäätöstä toimittamiaan lisätietoja vastaan ottamalla yhteyttä Svea Ekonomin asiakaspalveluun puh. 09 4242 3330 (ma-to 8-18, pe 8-17) tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Laskun maksaminen pienemmissä erissä

Ostoluotto on kertaluotto, jolla voit jakaa laskusi sinulle sopiviin kuukausieriin. Mikäli haluat maksaa laskusi pienemmissä erissä, sinun tulee tutustua laskun yhteydessä saamiisi ostoluoton ehtoihin ja hyväksyä ne allekirjoituksellasi. Tämän jälkeen voit maksaa vähintään laskulla ilmoitetun minimierän. Voit maksaa ostoluoton milloin tahansa kokonaan pois ilman lisäkuluja käyttämättömältä luottoajalta.

Voit tutustua luoton ehtoihin täältä: Ostoluoton yleiset ehdot ja Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Svea Erämaksu

”Esimerkkiluotto 400 €, maksuaika 10 kk. Luottokustannukset yhteensä 5 € (avausmaksu 5 €, korko 0 % ja käsittelykulu 0 €/kk), todellinen vuosikorko 2,75 %. Kuluttajasuojalain mukainen luottohinta 405 €. Luotonmyöntäjä Svea Ekonomi AB (publ), Filial i Finland, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.”

Svea Ekonomin erämaksu on kertaluotto, jolla voit valita haluamasi maksuajan kaupassa tarjotuista vaihtoehdoista. Huomioithan, että ostajan tulee olla vähintään 21-vuotias. Avausmaksu 5€ ja korko 14,95%. Erämaksun maksimiostoraja on 4000 euroa ja lasku toimitetaan sähköpostitse.

Avoimet luottosi näet Omat sivut -palvelusta.

Voit tutustua luoton ehtoihin täältä: Erämaksuluoton yleiset ehdot ja Vakiomuotoiset europpalaiset kuluttajaluottotiedot

Svea Ekonomin maksutapojen käyttö edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä. Hakija antaa luottoa hakiessaan suostumuksen sille, että muilta luotonantajilta saatavia tietoja kysytään Suomen Asiakastieto Oy:n kuluttajaluottotietojen kyselyjärjestelmästä. Tarkistamme lisäksi hakijan luottotiedot. Kielteisen luottopäätöksen saaneella asiakkaalla on oikeus hakea uutta luottopäätöstä toimittamiaan lisätietoja vastaan ottamalla yhteyttä Svea Ekonomin asiakaspalveluun.

Svea yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Mikäli sinulla on kysymyksiä laskutukseen liittyen, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 09 4242 3330 (ma-to 8-18, pe 8-17) tai yhteydenottolomakkeen kautta.

 

Korttimaksuna, verkkomaksuna tai Siirto- ja MobilePay-mobiilimaksutavoilla

Voit maksaa verkkokaupassamme Visa credit, Visa debit, MasterCard credit, MasterCard debit, Visa Electron, V Pay, Maestro ja Eurocard -korteilla, kaikilla suomalaisilla verkkopankkimaksuilla (Osuuspankki, Nordea, Danske bank, Säästöpankki, Aktia, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Handelsbanken, S-Pankki ja Ålandsbanken) tai Siirto- ja MobilePay-mobiilimaksutavoilla.

Valitse käytettävän palvelun kuvake ja paina osta-nappia, jonka jälkeen sinut ohjataan eteenpäin maksupalveluntarjoajan sivuille.

”Maksupalvelun tarjoaa Verifone Finland Oy (0943819-9). Verifone Finland Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Verifone Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Verkkopankkimaksujen vastaanottajana tiliotteella näkyy Verifone Finland Oy, joka välittää maksut kauppiaalle. Muiden maksutapojen osalta Verifone Finland Oy toimii maksutapahtumatietojen välittäjänä, jolloin maksun vastaanottajana näkyy Kokkolan Halpa-Halli Oy.

 

HalpaHalli Kukkaro

HUOM! HalpaHallin verkkokaupassa sekä myymälöissä tarjolla ollut Kukkaro-palvelu lopetetaan 15.04.2021. Siihen saakka vanhat asiakkaat voivat käyttää Kukkaro-tiliä. Tämän jälkeen HalpaHalli Kukkaro ei ole enää tämän jälkeen käytössäsi HalpaHallin myymälöissä tai verkkokaupassa maksutapana uusille ostoksille. Irtisanomisella ei ole vaikutusta sopimukseen perustuvaan jäljellä olevaan velkaan, ja velka tulee suorittaa luottoehtojen mukaisesti kunnes se on kokonaisuudessaan maksettu. Mikäli sinulla on kysyttävää HalpaHallin Kukkaroon liittyvästä luoton maksusta, olethan yhteydessä luoton myöntäneeseen Arvato Financen asiakaspalveluun: Arvato Finance, HalpaHalli Kukkaron luotonmyöntäjä, asiakaspalvelu, puh. 020 7229 462 (arkisin 8-17, 8,8snt/min), laskutus.halpahalli@arvato.com


Yleiset ehdot, HalpaHalli Kukkaro

HalpaHalli Kukkaron käyttäjäksi voi rekisteröityä oikeustoimikelpoinen, 21-vuotta täyttänyt, jolla on suomalainen henkilötunnus ja vakituinen osoite Suomessa (ei Poste Restante -osoite), ja jolla ei ole luottohäiriömerkintää. HalpaHalli Kukkaro on henkilökohtainen ja HalpaHalli Kukkaroa voi käyttää vain kuluttajaostoksissa, eikä sitä voida myöntää yrityksille. Voit kuukauden ajan tehdä ostoksia aina 1500 euroon asti.

Palvelun tuottaa Arvato Finance (Y-tunnus 1730113-3). Myöhästyneistä maksuista peritään laillista vuotuista viivästyskorkoa laskun eräpäivästä lukien maksupäivään saakka ja lakisääteinen viiden (5) euron huomautuskulu. Mikäli et huomautuksesta huolimatta maksa laskua, se siirretään perintään ja perintäkulut lisätään pääomaan perintälain säännösten mukaisesti.

Arvato Financella on oikeus olla myöntämättä Käyttäjälle oikeutta maksaa laskua erissä. Arvato Finance tarkistaa HalpaHalli Kukkaron sekä Halpa-Halli Laskun käyttöönoton yhteydessä hakijan luottotiedot. Luottotiedot hankitaan luottotietorekisterinpitäjän (Suomen Asiakastieto Oy tai Bisnode Oy) ylläpitämästä luottotietorekisteristä.

Veloitukset kuluttajalta

Kuluttajalta perittävä laskutuspalkkio sisältäen arvonlisäveron .................................. 3,90 EUR
Kuluttajalta perittävä osamaksuerien veloituspalkkio (arvonlisäverosta vapaa) ......... 3,90 EUR

Kuluttajalta perittävä osamaksukorko jäljellä olevasta pääomasta ............................ 7% p.a.

Arvaton henkilötietojen käsittely                 

Ostaessasi laskulla tulee Arvato Finance (Gothia Oy:n aputoiminimi) käsittelemään henkilötietojasi rekisterinpitäjän ominaisuudessa. Henkilötietoja käsitellään esimerkiksi sopimuksen täytäntöönpanossa sekä tunnistamisen ja luottotarkastuksen toteutuksen yhteydessä ulkoisten ja sisäisten tietokantojen kautta. Tarkempia tietoja Arvaton henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietojenkäsittelyn yhteydessä löydät täältä.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä