Marsipaani on manteleista ja tomusokerista tehty makeismassa. Sitä käytetään kakkujen ja leivosten päällystämiseen sekä koristeiden valmistamiseen. Marsipaanista voidaan tehdä myös erilaisia karamelleja. Valmistuttaja Sallinen.
Marsipaani on manteleista ja tomusokerista tehty makeismassa. Sitä käytetään kakkujen ja leivosten päällystämiseen sekä koristeiden valmistamiseen. Marsipaanista voidaan tehdä myös erilaisia karamelleja. Valmistuttaja Sallinen.
Marsipaani on manteleista ja tomusokerista tehty makeismassa. Sitä käytetään kakkujen ja leivosten päällystämiseen sekä koristeiden valmistamiseen. Marsipaanista voidaan tehdä myös erilaisia karamelleja.
(ilmoitetut arvot per 100g/100ml)
Energiasisältö noin 433 kcal
Rasvaa noin 13 g
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja noin 0.9 g
Hiilihydraattia noin 74 g
Hiilihydraattia, josta sokereita, yksikkö tuntematon noin 67 g
Ravintokuitua noin 1.8 g
Proteiinia noin 4.3 g
Suola noin 0.04 g
Saatavuustilanne myymälöissä voi vaihdella nopeastikin. Tarkka saatavuus pystytään todentamaan vain paikan päällä. Ale-hintaisia tuotteita ei ole mahdollista varata.