Marsipaani on manteleista ja tomusokerista tehty makeismassa. Sitä käytetään kakkujen ja leivosten päällystämiseen sekä koristeiden valmistamiseen. Marsipaanista voidaan tehdä myös erilaisia karamelleja. Valmistuttaja Sallinen.
Marsipaani on manteleista ja tomusokerista tehty makeismassa. Sitä käytetään kakkujen ja leivosten päällystämiseen sekä koristeiden valmistamiseen. Marsipaanista voidaan tehdä myös erilaisia karamelleja. Valmistuttaja Sallinen.
Marsipaani on manteleista ja tomusokerista tehty makeismassa. Sitä käytetään kakkujen ja leivosten päällystämiseen sekä koristeiden valmistamiseen. Marsipaanista voidaan tehdä myös erilaisia karamelleja.
(ilmoitetut arvot per 100g/100ml)
Energiasisältö noin 1810 kJ
Suola noin 0.04 g
Proteiinia noin 4.3 g
Ravintokuitua noin 1.8 g
Hiilihydraattia, josta sokereita, yksikkö tuntematon noin 67 g
Hiilihydraattia noin 73 g
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja noin 0.9 g
Rasvaa noin 13 g
Saatavuustilanne myymälöissä voi vaihdella nopeastikin. Tarkka saatavuus pystytään todentamaan vain paikan päällä. Ale-hintaisia tuotteita ei ole mahdollista varata.