Myllärin kotimaisesta, gluteenittomasti viljellystä kaurasta valmistettu täysjyväkaurajauho sopii sekä suolaiseen että makeaan leivontaan, kuten pizzapohjiin, kauravohveleihin sekä leipien ja sämpylöiden valmistukseen. Tuotteella on Hyvää Suomesta Joutsenlippu -alkuperämerkki. Pakkauksen voi kierrättää keräyskartonkina.
Myllärin kotimaisesta, gluteenittomasti viljellystä kaurasta valmistettu täysjyväkaurajauho sopii sekä suolaiseen että makeaan leivontaan, kuten pizzapohjiin, kauravohveleihin sekä leipien ja sämpylöiden valmistukseen. Tuotteella on Hyvää Suomesta Joutsenlippu -alkuperämerkki. Pakkauksen voi kierrättää keräyskartonkina.
Kotimaisesta gluteenittomasti viljellystä kaurasta valmistettu Myllärin gluteeniton täysjyväkaurajauho sopii sekä suolaiseen että makeaan leivontaan, kuten pizzapohjiin, kauravohveleihin sekä leipien ja sämpylöiden valmistukseen. Gluteeniton kaurajauho sisältää 11 % kuitua.
Käyttämällä Myllärin-tuotteita teet samalla vastuullisen valinnan. Myllärin-tuotteet valmistetaan kotimaisesta, lähellä kasvaneesta viljasta. Myllymme pyörivät vesivoimalla tuotetulla vihreällä sähköllä ja lämpöenergiaa tuotetaan omassa biovoimalassa kaurankuoria polttamalla. Lokakuusta 2020 alkaen Myllärin-tuotteiden valmistus on hiilineutraalia.
Herkullisen maun lisäksi saat Myllärin tuotteista kaikki jyvien hyvää tekevät ominaisuudet - kuidut, proteiinit, rasvat ja vitamiinit.
UNPREPARED 100 g
Energiasisältö noin 1540 kJ
Rasvaa noin 6.5 g
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja noin 1.3 g
Hiilihydraattia noin 58 g
Hiilihydraattia, josta sokereita, yksikkö tuntematon noin 1 g
Ravintokuitua noin 11 g
Proteiinia noin 14 g
Suola noin 0 g
Saatavuustilanne myymälöissä voi vaihdella nopeastikin. Tarkka saatavuus pystytään todentamaan vain paikan päällä. Ale-hintaisia tuotteita ei ole mahdollista varata.