Myllyn Paras Durumvehnäjauho valmistetaan durumvehnästä, jonka jyvät ovat lasimaisen läpikuultavia ja kovempia kuin tavallisen vehnän jyvät. Durumvehnäjauho on väriltään keltaisempaa kuin tavallisesta vehnästä valmistettu jauho. Durumvehnän venyvä sitkoaineen pitoisuus on alhainen, joten se sopii hyvin tuorepastan valmistukseen sekä kuohkeiden venymättömien pizzapohjien raaka-aineeksi. Durumvehnäjauho sopii myös muuhun leivontaan, johon ei haluta venyvää sitkoa.
Myllyn Paras Durumvehnäjauho valmistetaan durumvehnästä, jonka jyvät ovat lasimaisen läpikuultavia ja kovempia kuin tavallisen vehnän jyvät. Durumvehnäjauho on väriltään keltaisempaa kuin tavallisesta vehnästä valmistettu jauho. Durumvehnän venyvä sitkoaineen pitoisuus on alhainen, joten se sopii hyvin tuorepastan valmistukseen sekä kuohkeiden venymättömien pizzapohjien raaka-aineeksi. Durumvehnäjauho sopii myös muuhun leivontaan, johon ei haluta venyvää sitkoa.
(ilmoitetut arvot per 100g/100ml)
Energiasisältö noin 1450 kJ
Rasvaa noin 2 g
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja noin 0.4 g
Hiilihydraattia noin 65 g
Hiilihydraattia, josta sokereita, yksikkö tuntematon noin 0.4 g
Ravintokuitua noin 4 g
Proteiinia noin 14 g
Suola noin 0.012 g
Saatavuustilanne myymälöissä voi vaihdella nopeastikin. Tarkka saatavuus pystytään todentamaan vain paikan päällä. Ale-hintaisia tuotteita ei ole mahdollista varata.