Myllyn Paras Tumma Makaroni, valmistetaan hiivaleipävehnäjauhosta ja vedestä. Hiivaleipävehnäjauho valmistetaan vehnäjauhon jauhatuksen yhteydessä kuorikerrosta lähellä olevasta vehnäytimen osasta. Hiivaleipävehnäjauho sisältää siis lähellä jyvän kuorta olevat ravintorikkaat osat, jotka tekevät jauhosta tummempaa ja kuitupitoisempaa. Tumma Makaroni vaalenee hiukan keitettäessä. Sopii hyvin kaikkiin makaroniruokiin: laatikoihin, paistoksiin, patoihin, keittoihin ja sellaisenaan kastikkeen kanssa tarjoiltavaksi.
Myllyn Paras Tumma Makaroni, valmistetaan hiivaleipävehnäjauhosta ja vedestä. Hiivaleipävehnäjauho valmistetaan vehnäjauhon jauhatuksen yhteydessä kuorikerrosta lähellä olevasta vehnäytimen osasta. Hiivaleipävehnäjauho sisältää siis lähellä jyvän kuorta olevat ravintorikkaat osat, jotka tekevät jauhosta tummempaa ja kuitupitoisempaa. Tumma Makaroni vaalenee hiukan keitettäessä. Sopii hyvin kaikkiin makaroniruokiin: laatikoihin, paistoksiin, patoihin, keittoihin ja sellaisenaan kastikkeen kanssa tarjoiltavaksi.
(ilmoitetut arvot per 100g/100ml)
Energiasisältö noin 1447 kJ
Rasvaa noin 2.5 g
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja noin 0.4 g
Hiilihydraattia noin 63 g
Hiilihydraattia, josta sokereita, yksikkö tuntematon noin 3 g
Ravintokuitua noin 7 g
Proteiinia noin 14 g
Suola noin 0.01 g
Saatavuustilanne myymälöissä voi vaihdella nopeastikin. Tarkka saatavuus pystytään todentamaan vain paikan päällä. Ale-hintaisia tuotteita ei ole mahdollista varata.