Näin ostat verkkokaupasta

Voit tehdä ostoksia HalpaHallin verkkokaupassa joko rekisteröityneenä tai rekisteröitymättömänä asiakkaana. Verkkokauppaostoksia voit tehdä, jos olet yli 18-vuotias ja sinulla on sähköpostiosoite sekä matkapuhelinnumero.

Tarjoukset ovat voimassa kotitalouksille sekä yritysasiakkaille, ei jälleenmyyjille. Tarjoustuotteita on rajatut erät. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitamme toimituksen viivästymisestä tai hyvitämme tuotteen. HalpaHallilla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa.

Kirjaudu verkkokauppaan sivuston yläosassa olevasta Kirjaudu sisään -linkistä. Osiossa voit myös luoda uuden tunnuksen sekä saada uuden salasanan unohtuneen tilalle. Kirjautuminen ja rekisteröityminen onnistuvat myös tilausvaiheen lopussa.

Ostopäätöstä sinun ei tarvitse tehdä heti, sillä tarjoamme verkkokaupasta tilaamillesi tuotteille 30 päivän palautusoikeuden.

Mikäli Sinulla on kysyttävää, ota ihmeessä yhteyttä asiakaspalveluumme chatin välityksellä (arkisin yhdeksästä neljään), sähköpostitse asiakaspalvelu@halpahalli.fi tai puh. 06 822 0200 (ma–pe klo 12-16). Me autamme sinua!

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä