Hiirenloukut ja rotanloukut

Syökö jyrsijäongelma rotan lailla? Ei hätää. Rakennuksiin pyrkivistä hiiristä ja rotista pääset kätevästi eroon HalpaHallin tehokkailla ja nykyaikaisilla hiiren- ja rotanloukuilla.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Sähköinen hiirenloukku poistaa jyrsijät tehokkaasti ja nopeasti

Rotat ja hiiret on syytä pitää visusti poissa sisätiloista. Mikäli kotonasi tai mökilläsi on jyrsijäongelma, yksi tehokas ratkaisukeino on hankkia nykyaikainen tehokas hiirenloukku tai rotanloukku.

Viime aikoina yleistyneellä sähköisellä hiirenloukulla hoidat jyrsijäongelman inhimillisesti ja hygieenisesti. Turvallinen ja tehokas sähköinen hiirenloukku tai rotanloukku tappaa saaliinsa nopeasti ja kärsimystä tuottamatta voimakkaalla sähköiskulla.

Sähköisissä hiirenloukuissa ei käytetä myrkyllisiä syöttejä, vaan jyrsijä houkutellaan ansaan herkuilla. Joissakin loukkumalleissa on säiliö, johon kuolleet tuholaiset siirtyvät automaattisesti sähköiskun jälkeen. Jopa 10 hiirtä vetävän säiliön tyhjennys on hygieenistä, sillä jyrsijöihin ei tarvitse koskea tyhjennyksen yhteydessä.

Sähköiset loukut toimivat paristoilla ja/tai verkkovirralla.

Mekaaninen ja automaattinen hiilidioksidiloukku uusin innovaatio

Sähköisten hiirenloukkujen ohella hiilidioksidilla toimiva syöttiloukku on hyvä myrkytön vaihtoehto jyrsijäongelmien ratkaisuun. Täysin myrkytön loukku sopii pitkäaikaiseen sisä- ja ulkokäyttöön.

Mekaaninen ja automaattinen hiilidioksidiloukku houkuttelee jyrsijän loukkuun herkkupalan avulla. Hiiri tai rotta laukaisee sisään mennessään loukun, joka tappaa jyrsijän välittömästi ja inhimillisesti. Loukku palautuu tämän jälkeen automaattisesti alkutilaan ja on valmis nappaamaan seuraavan tuholaisen.

Valikoissamme on myös perinteisiä syöttirasioita, jotka tappavat jyrsijät myrkyllisen syötin avulla.

Tutustu valikoimaamme, hanki sopiva hiirenloukku ja hoida jyrsijäongelma pois päiväjärjestyksestä!

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä