Hyttyskarkottimet

Hyttyskarkottimet lisäävät viihtyvyyttä sisä- ja ulkotiloissa. Turvallinen hyttyskarkotin karkottaa tehokkaasti hyttyset ympäriltäsi ja voit keskittyä olennaiseen!

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Hyttyskarkotin sisätiloissa lopettaa hyttysten öisen ininän

Sisätiloissa sähköinen hyttyskarkotin takaa rauhalliset yöunet ärsyttäviltä hyttysiltä.

Verkkovirralla toimiva, tuoksuton hyttystorjuntalaite vapauttaa ilmaan pienen määrän pralletriini-tehoainetta, joka torjuu hyttysiä tehokkaasti. Pralletriini on hyvin yleinen ainesosa hyönteisten torjunnassa.

Valikoimassamme on verkkovirtaan kytkettävä Raid Liquid Electric -hyttyskarkotin, joka toimii hyvin myös lasitetulla parvekkeella. Sähkölaitteeseen kiinnitettävä tehoainepullo kestää 30 päivää, jonka jälkeen voit vaihtaa tilalle uuden täyttöpullon.

Suosittu Thermacell-hyttyskarkotin terassille, pihamaalle ja retkelle

Ulkotiloihin suunnitelluilla hyttystentorjuntalaitteilla on samanlainen toimintaperiaate kuin sisätilojen hyttyskarkottimilla. Suosimme valikoimassamme Thermacell-hyttyskarkottimia, jotka on tarkoitettu käytettäväksi rakennusten ulkopuolella, kuten parvekkeella, terassilla ja pihalla.

Thermacell-laitteeseen asennetaan tehoainetta sisältävä hyttystorjuntamatto, joka lämpenee nestekaasun avulla. Hyttystorjuntamaton kuumentuessa tehoaine höyrystyy ja karkottaa ympäriltä hyttysiä.

Valikoimamme sisältää Thermacell-hyttyskarkottimen perinteisen MR300-mallin, tyylikkään Thermacell Mini Halo -pöytämallin sekä pihamaalle pystytettävät Thermacell Perimeter -hyttystorjuntalaitteet.

Tutustu valikoimaamme ja hanki sopiva hyttyskarkotin kotiin tai kesämökille!

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä