Hyttysmyrkyt ja torjunta-aineet

Haluatko nauttia ulkona oleskelusta ilman kiusaavia hyttysiä? Ovatko muurahaiset vallanneet rakennuksen sisätilat? Pidä hyttyset loitolla iholle levitettävillä hyttyskarkotteilla ja anna muurahaisille kyytiä sirotteilla ja torjunta-aineilla.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Hyttyskarkote antaa kestävän suojan

Kun haluat liikkua ulkona ilman iniseviä seuralaisia, kannattaa ottaa käyttöön OFFin laadukkaat hyttysmyrkyt. Iholle levitettävä hyttyskarkote antaa täsmäsuojan hyttysiä ja muita kiusaavia hyönteisiä vastaan. OFF! hyttyskarkote suojaa jopa yli viiden tunnin ajan.

Hyttyskarkotteista on saatavilla sekä suihke- että roll on -versioita. Valikoimastamme löytyy myös hajuton hyttysmyrkky sekä OFFin lempeämmät hyttyskarkotteet lapsille ja herkkäihoisille.

OFF! hyttyssavu – tehokas hyttyskarkote ulkokäyttöön

Kun haluat pitää hyttyset ja muut pistävät hyönteiset poissa terassilta tai muista ulko-oleskelutiloista, on hyttyssavu oiva apuväline. Ulkokäyttöön tarkoitettu, hiljakseen savuava hyttyssavu pitää hyttyset loitolla jopa viiden tunnin ajan.

OFF! hyttyssavu on luonnonystävän valinta, sillä se on puristettu sahajauhoista, pyretriinistä ja sidosainemassasta. Pyretriini on luonnon oma torjunta-aine, joka uutetaan päivänkakkaran sukuisesta kasvista. Kyseessä on siis 100 % luonnontuote!

Muurahaissirote ja torjunta-aineet avuksi tuholaisongelmiin

Muurahaissirotteet ja torjunta-aineet poistavat tehokkaasti ryömivät hyönteiset sisätiloista ja rakennusten välittömästä läheisyydestä. Ne tappavat kohteensa heti kosketuksesta. Muurahaisten ja torakoiden lisäksi tuholaisten torjunta-aineet sopivat hyvin niiden munien, sokeritoukkien ja jopa luteiden (mm. lutikoiden eli seinäluteiden) torjuntaan.

Torjunta-aineiden käytössä on oltava huolellinen, ettei tehokkaasti tuhoavaa ainetta joudu vääriin paikkoihin. Muurahaissirotetta ei ole tarkoitettu käytettäväksi hyötykasvien kasvupaikoilla. Levitä valmistetta ainoastaan niihin paikkoihin, missä sitä todella tarvitaan.

Torjunta-aine säilyttää tehonsa niin kauan kuin sitä on näkyvissä. Sadevesi huuhtoo aineen mukanaan.

Muurahaissirotetta ei kannata käyttää tuulisella säällä, sillä kevyt sirote leviää ympäristöön ja saattaa vahingoittaa hyötyhyönteisiä. Älä sirottele tuotetta myöskään lasten leikkipaikoille tai alueille joissa kuljetaan.

Löydät valikoimastamme Raidin ja Baygonin toimivat muurahaissirotteet ja torjunta-aineet. Hanki sopivat hyttyskarkotteet ja torjunta-aineet, niin pidät tuholaiset loitolla!

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä