Hyttysverkot

Häiritseekö hyttysten ininä sisällä oleskelua tai nukahtamista? Estä hyttysten ja muiden hyönteisten pääsy asunnon ja mökin sisätiloihin HalpaHallin maan mainioilla hyttys- ja hyönteisverkoilla. Valikoimastamme löydät laadukkaat ja edulliset hyttysverkot ja -verhot oviin ja ikkunoihin.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Metallinen hyttysverkko estää hyttysten tulon ikkunasta

Jos asunnon tai mökin pihamaalla on hyttysiä tai muita sisätiloihin pyrkiviä hyönteisiä, kannattaa rakennuksen oviaukot ja ikkunat suojata hyönteisverkoilla ja -verhoilla.

Hyttysverkon materiaalina käytetään yleensä alumiinia. Kestävä ja pienisilmäinen metallinen hyönteisverkko on helposti leikattavissa haluttuun kokoon ja muotoon.

Ikkunaan kiinnitettäviä hyttysverkkoja löytyy eri kiinnityksillä. Hyönteisverkon yleisimmät kiinnitystavat ovat tarranauha ja magneetit. Valikoimassamme on myös ikkunakarmeihin magneeteilla kiinnitettävä kehyksellinen hyönteisverkko.

Vuodekatos takaa rauhaisan lepohetken

Voit suojata makuuhuoneen parivuoteesi, terassin löhöilysohvan tai riippumaton kattoon kiinnitettävällä valmiiksi muotoillulla hyönteisverkolla. Vuoteen päälle asennettava kookas vuodekatos suojaa tehokkaasti hyttysiltä ja muilta hyönteisiltä.

Mikäli haluat yöpyä metsäretkellä esimerkiksi puihin kiinnitettävässä riippumatossa, on retkihyttysverkko oiva matkavaruste. Helposti koottava ja purettava pyramidin muotoinen takaa retkeilijän häiriöttömät lepohetket metsän siimeksessä.

Hyönteisverho pitää kutsumattomat vieraat loitolla

Oveen asennettava hyönteisverho on helppo tapa estää hyönteisten kulku sisätiloihin. Hyönteisverho on järkevä valinta silloin, kun ulko-ovea halutaan pitää auki kuumana kesäpäivänä. Ihmisten kulkua hyttysverkko ei juurikaan häiritse, mutta verenimijät se pitää tiukasti oviaukon ulkopuolella.

Hyönteisverho kiinnitetään yleensä tarranauhalla, nastoilla tai magneeteilla oviaukon yläreunaan. Valikoimassamme on perinteikkään muovisuikalemallin lisäksi myös lamelliversio.

Mikäli kaipaat täsmäsuojaa pään alueelle metsässä liikkuessasi, kannattaa hankkia kasvot ja kaulan alueen verkolla suojaava hyttyspäähine. Se on erinomainen ja edullinen suoja marjastajalle, metsästäjälle, kalastajalle ja sienestäjälle.

Tutustu valikoimaamme, hanki sopiva hyönteisverkko tai -suoja ja pidä hyttyset loitolla!

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä