Linnunpelättimet

Kaipaako rakennus, terassi tai pihamaan viljelmät suojaa linnuilta? HalpaHallin toimivilla linnunpelättimillä pidät linnut loitolla marjapensaista ja rakennusten läheisyydestä.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Pihamaan marjat maistuvat kesäisin ihmisten lisäksi mainiosti myös linnuille. Kun haluat suojella marjaviljelmiä kutsumattomilta herkuttelijoilta, kannattaa pihamaalle asentaa linnunpelätin. Pihamaan lisäksi linnut saattavat häiritä ja sotkea liikkumalla rakennusten katoilla tai terassilla.

Aitoa eläinhahmoa muistuttavan linnunpelättimen on tarkoitus säikyttää rastaat, varikset, naakat, lokit ja muut häiritsevät linnut. Suosituimmat linnunpelättimet on puettu haukan ja pöllön hahmoon. Valikoimastamme löytyy myös pelotinkäärme.

Oiva pelote lintujen karkotukseen on pelätinleija. Pitkällä teleskooppivavalla ja siimalla varustettu, haukkaa matkiva linnunpelätinileija lentää jopa 12 – 15 metrin korkeudessa. Haukkaleija pyörii teleskooppivavan ympäri ja matkii saalistajaa, joka lentää ympyrää ja hyökkäilee myös alaspäin.

Pöllöpelättimestä on tarjolla myös aurinkokennolla ja litium-akulla toimiva versio. Elektroninen linnunpelätti ääntelee ja sen silmät vilkkuvat, kun jokin liikkuu sen lähellä.

Turvaa marjasato ja rauhoita rakennukset hankkimalla sopiva linnunpelätin kotiin tai mökille!

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä