Suojaverkot

Kaipaavatko puutarhasi puut ja pensaat suojaa jäniksiltä ja rastailta? Onko talossasi hiiriongelma? Suojaa puutarhan kasvit ja sisätilasi kutsumattomilta vierailta näppärästi kestävillä suojaverkoilla. Valikoimastamme löydät laadukkaat ja edulliset rastas-, jänis-, ja jyrsijäverkot.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Jänisverkosta suojaa puiden ja pensaiden rungoille

Jänisten järsimät puiden ja pensaiden rungot ovat turhankin tuttu näky monessa puutarhassa. Omena- ja muiden hedelmäpuiden kuori ja oksien kärjet ovat pupujen suurta herkkua. Puutarhan puut ja pensaat kannattaakin suojata kestävällä jänisverkolla.

Suojaverkko kannattaa asettaa puun/pensaan rungon ympärille tukipuiden varaan siten, että herkuttelija ei ylety puun runkoon. Muista ulottaa suojaverkko riittävän korkealle, jotta jänikset eivät yletä takajaloilla seistessään näykkimään kasvejasi pilalle.

Jänisverkko on kestävä suoja, sillä se on yleensä valmistettu vahvasta galvanoidusta metallista.

Suojaa marjasatosi rastasverkolla

Mikäli kasvatat marjapensaita, viihtyvät räkättirastaat todennäköisesti hyvin pihamaallasi. Helppo tapa suojata marjasato on käyttää pensaiden yllä kevyttä rastasverkkoa. Pensaan ylle asetettava rastasverkko estää tehokkaasti lentävien herkkusuiden pääsyn marja-apajille.

Valikoimastamme löydät marjasatoasi suojaavat lujatekoiset, kevyet ja säänkestävät rastasverkot useassa eri koossa. Voit asettaa rastasverkon sellaisenaan pensaiden suojaksi.

Jyrsijäverkko avuksi sisätilojen hiiriongelmaan

Jyrsijäverkon avulla estät hiirten ja muiden jyrsijöiden pääsyn rakennuksesi sokkeleihin, ullakolle, terassin alle ja tuuletusrakoihin. Jyrsijäverkko on yleensä hitsattua teräsverkkoa, joka on jäykkää ja kestävää. Teräksinen jyrsijäverkko pysyy myös hyvin muodossaan.

Tutustu valikoimaamme, hanki sopiva suojaverkko puutarhasi puiden ja pensaiden sekä sisätilojesi suojaksi!

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä