Kärcher

Kärcher on saksalainen puhdistuslaitevalmistaja, joka tunnetaan erityisesti tehokkaista painepesureistaan. Olipa kyseessä puutarhan, kiinteistön tai ajoneuvon puhdistaminen, Kärcherin puhdistuslaitteilla se onnistuu!

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Kärcher-puhdistuslaitteilla peset mitä vain, milloin vain

Kärcherin perusti keksijä Alfred Kärcher vuonna 1935. Hän ideoi, valmisti ja markkinoi erilaisia ideoita lämmitysteknologian saralla. Lopullinen läpimurto tapahtui vuonna 1950, kun Kärcher kehitti Euroopan ensimmäisen kuumavesipainepesurin.

Alfred Kärcher kuoli vuonna 1959, jolloin hänen vaimonsa Irene Kärcher päätti jatkaa miehensä elämäntyötä. Yritys kasvoi ja menestyi Irenen käsissä. Hän johti Kärcheriä kuolemaansa asti vuoteen 1989. Kärcher on edelleen perheen omistuksessa.

Nykyään Kärcher on yksi alan johtavista puhdistuslaitevalmistajista. Painepesurit ovat Kärcherin erikoisalaa, mutta valikoimassa on myös tehokkaita tekstiili- ja terassipesureita, märkä-kuivaimureita, höyrypuhdistimia, pumppuja, sekä pesuaineita. Lähes kaikkiin laitteisiin on saatavana varaosia.

Kärcherin ikkuna- ja painepesureilla puhdas lopputulos

Kärcherin puhdistuslaitteilla siivoaminen on tehokasta, ergonomista ja taloudellista. Laitteiden korkean suorituskyvyn ansiosta ne sopivat niin kotiiin kuin ammattikäyttöön. Valikoimamme suosituimmat Kärcherin laitteet ovat ikkunapesuri ja painepesuri.

Kärcherin ikkunapesurilla peset helposti ja nopeasti ikkunat, peilit, laatat ja muut lasipinnat. Ikkunapesurin tehokas imutoiminto takaa puhtaan lopputuloksen ilman likaveden valumista karmeille ja lattialle.

Kärcherin painepesurilla peset helposti ulkona olevia kohteita, kuten ajoneuvoja, mattoja, terassin, puutarhakalusteita ja pihakiveyksiä. Valikoimassamme on erilaisia malleja ja teholuokkia Kärcherin painepesureista, joista voit valita juuri omiin tarpeisiin sopivan vaihtoehdon.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä