Lehtipuhaltimet

Tehokas lehtipuhallin on näppärä apuri piha-askareissa. Lehtipuhaltimella puhdistat vaivatta pihamaalta roskia ja lehtiä. Talvella voit puhdistaa lumet pois pihasta tai auton päältä. Osa lehtipuhaltimista taipuu myös lehti-imuriksi, joka imee lehdet suoraan keräyspussiin.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Akulla vai bensiinillä toimiva lehtipuhallin?

Aktiivisessa käytössä lehtipuhaltimen on oltava tehokas ja miellyttävä käyttää. Lehtipuhaltimia on akku- ja polttomoottorikäyttöisenä, sekä verkkovirtaan kytkettäviä malleja.

Akkulehtipuhaltimen kompakti koko, monipuoliset käyttöominaisuudet ja johdottomuus tekevät siitä helppokäyttöisen. Suurempaa pihaa putsatessa kannattaa investoida lehtipuhaltimeen, jonka akku on vähintään 36 V. Näin et joudu lataamaan akkua kesken kaiken tai haravoimaan jälkikäteen isompia ja painavampia roskia.

Polttomoottorilla toimiva lehtipuhallin sopii hyvin kohteeseen, jossa ei ole sähköä tai sähkövirran saaminen on rajallista. Verrattuna akkukäyttöiseen, bensiinillä toimiva lehtipuhallin tarjoaa käyttäjälleen enemmän tehoja ja sopii pitkäkestoisempaan käyttöön.

Sähköllä toimiva lehtipuhallin on toimintavarma ja paras valinta pienen pihan putsaamiseen ja satunnaiseen käyttöön. Sen käyttöaika on rajaton ja tehoja löytyy riittävästi tehokkaaseen pihan putsaamiseen.

Lehtipuhaltimia on saatavilla sekä käsikäyttöisenä että selässä kannettavana. Valjailla selkään kiinnitettävä reppupuhallin on tehokas ja sopii ergonomisuutensa vuoksi pitkäaikaiseen käyttöön.

Mitä suurempi piha, sen tehokkaampi puhallusvoima

Lehtipuhaltimen valinnassa on kiinnitettävä huomiota piha-alueen kokoon, puhallustehoon ja haluttuihin ominaisuuksiin.

Liian pienitehoinen lehtipuhallin ei jaksa puhaltaa märkiä ja painavia lehtiä pois, kun taas liian tehokas lehtipuhallin voi puhaltaa kaiken hiekan pois pihamaalta tai vahingoittaa huolimattomalla käsittelyllä pihakasveja.

Lehtipuhaltimen tuottaman ilman määrä mitataan yksiköllä m³/min ja nopeutta mitataan yksiköllä m/s, m/h tai km/h. Säädettävä puhallinnopeus on hyödyllinen ominaisuus erityisesti aloittelevalle lehtipuhaltimen omistajalle.

Tutustu HalpaHallin laadukkaisiin lehtipuhaltimiin ja lehti-imureihin ja anna irtolehdille kyytiä!

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä