Painepesurit

Painepesurilla puhdistuvat niin terassit, pihakalusteet, autot kuin matotkin. Hyvän painepesurin avulla pidät piha-alueet siistinä. Puhtaalla terassilla on ilo nauttia kauniista kesäpäivästä ystävien tai naapureiden kanssa. HalpaHallin valikoimasta löydät pienet ja edulliset painepesurit sekä laadukkaat ja ominaisuuksiltaan tehokkaat painepesurit.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Monikäyttöisellä painepesurilla paikat puhtaaksi

Valikoimastamme löytyy akkukäyttöisiä painepesureita, sähköllä toimivia painepesureita sekä polttomoottorilla toimivia painepesureita. Painepesurin hintahaitari vaihtelee muutamasta kymmenestä eurosta useamman sadan euron pesureihin. Laadukkaammissa painepesureissa on monipuolinen kattaus erilaisia toimintoja. Esimerkiksi Kärcherin painepesurit voidaan liittää älypuhelimen kautta sovellukseen, josta voi valita juuri sopivan pesuohjelman autolle, pihalaatoille tai terassikalusteille.

Mitä tarkoittaa itseimevä painepesuri?

Itseimevä painepesuri tarkoittaa sitä, että painepesurissa on oma painepumppu, jonka avulla pesuvesi voidaan ottaa imuletkun kautta vaikkapa luonnonvesistä, kaivosta tai sadevesisäiliöstä. Itseimevä painepesuri on näppärä esimerkiksi mökillä tai veneellä, missä vesijohtoveden saaminen on haasteellista.

Itseimevät painepesurit toimivat sähköllä tai polttomoottorilla. Erityisesti polttomoottorilla varustettu itseimevä painepesuri on kätevä mökkiolosuhteissa, missä ei ole lähellä sähköä tai vesijohtovettä.

Painepesurit kodin eri käyttötarkoituksiin

1.       Terassin pesu sujuu painepesurilla kätevästi ja nopeasti. Usein painepesureihin on saatavilla erillinen terassipesuri, jonka avulla puhdistat terassin näppärästi vaikkapa ennen terassipuun öljyämistä.

2.       Maton pesu painepesurilla säästää selkää ja käsiä. Lämpimänä kesäpäivänä matot on mukava pestä ulkona ja ne kuivuvat hetkessä lämpimässä auringon paisteessa.

3.       Painepesurin turbosuuttimella voi kätevästi irrottaa pinttyneen sammaleen puutarhakivetyksiltä.

4.       Terassikalusteet puhdistuvat pölystä, liasta ja siitepölystä painepesurin avulla käden käänteessä.

5.       Pinttyneet puupinnat, kuten aidat, on myös helppo puhdistaa painepesurin avulla.

 

Paras painepesuri löytyy erilaisia pesureita vertailemalla tarpeidesi mukaan. HalpaHallin valikoimasta löydät painepesurit mm. merkeiltä Kärcher, Clen ja Powerplus. Tutusti valikoimaamme ja tilaa painepesuri kotiisi, helposti ja nopeasti.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä