Pihakeinut

Perinteinen pihakeinu tuo mieleen mummolan tuoksut ja tunnelman. Pihakeinussa keinuessa voi herkutella tuoreilla mansikoilla ja kuunnella lintujen laulua tai heinäsirkan siritystä. Puutarhakeinu pääsee oikeuksiinsa kesäisen puutarhan ja kukkivien kukkapenkkien keskellä. Pihakeinun katos suojaa niin auringolta kuin pieneltä kesäiseltä sadekuurolta.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Pihakeinu puutarhassa keinuttaa kesätunnelmaan

Pihakeinu on pettämätön valinta puutarhaan. Perinteinen puutarhakeinu tai moderni pihakeinu keinuttaa käyttäjänsä takuuvarmasti kesätunnelmaan. Pihakeinun voi sijoittaa puutarhassa juuri haluamalleen paikalle, koska pihakeinussa on useimmiten auringolta ja sateelta suojaava katos.

Pehmustettu pihakeinu on loistava paikka pienille päivänokosille. Varaa pihakeinuun mukaan tyyny, kirja, käsityö ja riittävästi kylmää juomista. Näin puutarhakeinussa kesäpäivä kuluu rentoutuen.

Pihakeinua hankkiessa kannattaa pohtia, missä pihakeinua voi säilyttää talvisaikaan. Pihakeinun rungot kestävät vettä, tuulta sekä tuiskua ja pihakeinun tyynyt voi nostaa talveksi lämpimään varastoon säältä suojaan. Useimmiten pihakeinujen kangas kestää säätä tai keinussa on erilliset pehmusteet, jotka voi nostaa sateelta suojaan. Tukevassa ja laadukkaassa pihakeinussa aika kuluu keinuen kesä toisensa jälkeen.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä