Puutarhakatokset

Paviljonki on kevytrakenteinen pihateltta tai puutarhakatos, joka kasataan pihalle esimerkiksi kesän ajaksi. Paviljongissa on usein telttamainen, teräväkärkinen katto, joka suojaa sateelta ja paisteelta. Puutarhakatoksia löydät valikoimastamme eri kokoisia. Tukevan katoksen kasaat puutarhaan itse, helposti ja näppärästi.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Puutarhakatos kätkee sisälleen kauniin kesähuoneen

Puutarhakatos luo puutarhaan suojaisan paikan. Puutarhakatokseen voi sisustaa mukavan kesähuoneen, jossa voi viettää aikaa säästä riippumatta. Tyylikkäisiin ja mukaviin kalusteisiin kannattaa panostaa. Paviljongeissa on useimmiten tukevat seinät säänkestävästä kankaasta, joita voi pitää joko kiinni tai auki. Monikäyttöisyyttä paviljonkiin tuovat myös hyttysverkot. Kesäiltaa voi rauhassa viettää puutarhapaviljongin suojassa ilman hyttysiä. Lämpimänä kesäyönä puutarhakatoksessa voi vaikkapa yöpyä.

Juhlat puutarhakatoksen alla!

Suunnitteletko omalle pihalle valmistujaisia, juhannusjuhlia tai häätilaisuutta sukulaisten ja ystävien kesken? Pitkän tähtäimen suunnitelmissa ei voi huomioida sääolosuhteita, joten varautuminen on parasta.

Puutarhakatos mahdollistaa juhlien järjestämisen säästä riippumatta. Puutarhakatoksen suojassa juhlien tarjottavat säilyvät suojassa niin sateelta kuin auringolta. Isompaan puutarhakatokseen mahtuu kattamaan myös pöydän ruokailua varten.

Puutarhakatoksen käyttö

Puutarhakatoksen paikka kannattaa valita siten, että katoksen saa tukevasti kiinnitettyä maahan tai muulle alustalle. Tukeva paviljonki kannattaa sijoittaa suojaiseen paikkaan, jotta tuuli ei pääse tarttumaan paviljongin rakenteisiin. Puutarhakatos kannattaa ankkuroida maahan, jotta se pysyy hyvin paikoillaan. Katoksen asennusohjeisiin kannattaa tutustua huolella.

Paviljonkeja ei ole tarkoitettu käytettäväksi myrskyssä tai kovassa tuulessa. Usein valmistajien takuu ei kata sellaisia vahinkoja, jotka ovat aiheutuneet sääolosuhteista. Puutarhapaviljongin rakenteet eivät myöskään kestä painavia lumikuormia, joten paviljonki suositellaan purettavaksi säilytykseen talven ajaksi. Mikäli paviljonki on pystyssä myös talvella, kannattaa lumi poistaa paviljongin rakenteista heti lumisateen jälkeen.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä