Puutarhapenkit

Puutarhapenkit soveltuvat niin terassille, puutarhaan, parvekkeelle kuin mökkirantaan. Monikäyttöinen puutarhapenkki palvelee ruokapöydän ääressä tai lepopaikkana puutarhassa.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Puutarhapenkit

Puutarhapenkille on mukava istahtaa vaihtamaan kuulumisia naapurin tai ystävän kanssa. Tilavalle puutarhapenkille mahtuu istumaan useampi lapsi tai 2-3 aikuista.

Puutarhapenkkejä on saatavilla eri materiaaleissa. Metalliset puutarhapenkit kestävät käyttöä, kulutusta sekä vaihtelevia sääolosuhteita. Puiset puutarhapenkit ovat perinteisen tyylikkäitä. Puinen puutarhapenkki säilyy laadukkaana, kunhan sitä öljyää pari kertaa vuodessa. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut ulkopenkit voivat hyvin olla säiden armoilla vuoden ympäri.

Terassipenkkien värimaailma on neutraali ja luonnonläheinen. Puutarhapenkeille voi tuoda värikästä ilmettä eri värisillä tyynyillä, vilteillä tai taljoilla. Viileämmällä säällä pihapenkin talja lämmittää istujaa mukavasti ja viltin voi kietaista hartioille kesäillan viiletessä. 

Halusitpa pihalle sitten käytännöllisen, puisen tai yksinkertaisen metallisen puutarhapenkin, kannattaa tutustua HalpaHallin edulliseen valikoimaan.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä