Lämpöpuhaltimet

Lämpöpuhallin lisää lämpöä juuri sinne, missä sitä eniten tarvitset. Lämpöpuhallin lämmittää tehokkaasti ja nopeasti esimerkiksi kodin sisätilan, varaston tai ulkorakennuksen. Valikoimastamme löydät laadukkaiden lämpöpuhaltimien lisäksi kaminapuhaltimia, jotka toimivat takan ja uunin tuottamalla lämpöenergialla.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Lämpöpuhallin sopii pienen tilan väliaikaiseen lämmittämiseen

Pienen kokonsa ansiosta lämpöpuhallinta on helppo siirtää tarpeen mukaan, eikä se vaadi pysyvää asennusta. Laadukkaassa ja turvallisessa lämpöpuhaltimessa on kaatumisenesto ja ylikuumenemissuoja. Termostaatilla ja säädettävällä puhallinnopeudella lämpöpuhallinta on helppo säätää omiin tarpeisiin sopivaksi.

Lämpöpuhallin soveltuu ainoastaan väliaikaiseen lämmitykseen. Jos tarvitset lämmitettävään tilaan pysyvämmän lämmitysratkaisun, tutustu esimerkiksi valikoimamme sähköpattereihin.

Kaminapuhallin levittää lämpöä laajalle alueelle ilman sähköä

Kaminapuhallin levittää tehokkaasti takan, uunin ja puuhellan tuottamaa lämpöä. Kaminapuhallin on hyvä lisä puulämmitteisessä mökissä tai metsästysmajassa, koska se ei vaadi sähköä tai pattereita toimiakseen.

Kaminapuhallin toimii takan tuottamalla lämpöenergialla. Aseta kaminapuhallin tasaiselle alustalle niin, että takan tuottama lämpövirta kulkee puhaltimen alapuolelta. Näin kaminapuhaltimen lavat alkavat pyörimään lämpöenergian vaikutuksesta.

Mitä kuumempaa takan tuottama lämpö on, sitä nopeammin kaminapuhallin pyörii. Kaminapuhaltimen optimaalinen käyttölämpötila on mallista riippuen 65–345 °C.

Löydä tarpeisiisi sopiva lämpöpuhallin tai kaminapuhallin HalpaHallin verkkokaupasta!

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä