Patterit

Perinteinen sähköpatteri, joka saa energiansa pistorasiasta, on käytännöllinen ja helppo lisälämmön lähde. Asentamiseen ei tarvita sähköinsinööriä, vaan lämpöpatterin saa kuka tahansa käyttöön käden käänteessä. Lämmityspatteriksi kannattaa tarpeen mukaan valita kiinteästi asennettava tai liikuteltava sähköpatteri.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Patterilla nopeaa lisälämpöä kotiin, mökille tai varastoon 

Sähkölämmitin eli sähköpatteri on perinteinen ja luotettava lämmityslaite. Valikoimastamme löytyy sekä läpivirtauslämmittimiä että öljytäytteisiä pattereita. Siirrettävää sähköpatteria on helppo liikutella huoneesta tai rakennuksesta toiseen. Joissakin pattereissa on pyörät alla liikuttamista helpottamaan. Lisäksi valikoimastamme löytyy kiinteitä sähköpattereita, jotka on helppo asentaa seinään.

Lämpöpatteria hankittaessa kannattaa laskea tehon tarve. Laskentakaavan mukaan huoneen jokaista kuutiometriä kohden tarvitaan 30 W:n teho.  Siirrettävät sähköpatterit toimivat usein lisälämmönlähteenä, jolloin niiden tarkoituskaan ei ole täysimääräisesti lämmittää tilaa, vaan tuottaa tarvittaessa huoneeseen lisää lämpöä.

Energiatehokas sähköpatteri säästää energiakuluissa

Vanhojen pattereiden kunto kannattaa tarkistaa aina ennen lämmityskauden alkamista. Pattereiden termostaattien toimivuus ja säädöt voi tarkistaa itse, tai kutsua avuksi osaava huoltomies. Toimiva ja energiatehokas patteri auttaa säätelemään lämmitykseen kuluvia energiakustannuksia. Vanhat patterit kannattaa tarvittaessa päivittää uuteen lämpöpatteriin, joka täyttää Euroopan unionin asettamat ekosuunnitteludirektiivin mukaiset määräykset koskien energiatehokkuutta. Energiatehokkaan sähköpatterin avulla pidät lämmityskustannukset kurissa!

Öljytäytteinen sähköpatteri vai virtauslämmitin? 

Öljytäytteisessä sähköpatterissa on paneeli, jonka sisällä on öljyä. Paneelin kautta huoneeseen tulvii säteilylämpöä. Öljytäytteinen lämmitin soveltuu pitkäaikaiseen käyttöön sekä lisälämmönlähteeksi eristettyihin tiloihin. Öljytäytteinen patteri on hiljainen, lämpenee nopeasti ja jäähtyy hitaasti. Lisäksi öljytäytteinen sähköpatteri on turvallinen alhaisen pintalämpötilansa ansiosta sekä sopii käytettäväksi niin kotona, varastossa kuin kesämökillä.

Konvektorilämmitin eli läpivirtauslämmitin soveltuu hyvin käytettäväksi viileissä tiloissa. Virtauslämmittimen sisällä ilma virtaa lämmittimen läpi. Tällöin tilan saa lämmitettyä nopeasti. Läpivirtauslämmitin sopii mainiosti esimerkiksi mökille tai varastoihin.

Sähköpattereiden hinta vaihtelee muutamasta kymmenestä eurosta aina satoihin euroihin asti. Öljytäytteiset patterit ovat hintaluokassaan kalliimpia kuin virtauslämmittimet.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä