Terassilämmittimet

Nauti lämpimistä illoista pidempään terassilämmittimen avulla. Osta infrapunasäteilyn avulla toimiva lämmitin terassille, lasitetulle parvekkeelle tai vaikkapa huvimajaan. Kutsu terassille ystäviä, vietä rentouttavia iltoja perheen kesken tai rauhoitu terassilämmittimen ääressä yksin pitkän päivän päätteeksi. Terassilämmitin hehkuu ympärilleen lämpöä toimien samalla terassin tai parvekkeen tyylikkäänä katseenvangitsijana.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Terassilämmitin parvekkeelle tai terassille

Terassilla käytettävät lämmittimet toimivat infrapunasäteilyn avulla. Terassi- eli infrapunalämmittimet lämmittävät auringon tavoin. Infrapuna- eli lämpösäteily kohdistuu suoraan infrapunalämmittimen läheisyydessä olevaan ihmiseen. Lämpö syntyy silloin, kun infrapunavalo koskettaa lämmitettävää pintaa.

Terassilämmitin on omiaan tilaan, jota ei tarvitse pitää jatkuvasti lämpimänä. Infrapunalämmitin toimii parvekkeella, terassilla tai läpikulkutiloissa. Infrapunalämmitintä voi käyttää niin avoimessa tilassa kuin esimerkiksi lasitetulla parvekkeella tai sisätiloissa. Terassilämmitin voidaan kytkeä päälle ainoastaan silloin, kun sitä tarvitaan. Muulloin se ei kuluta energiaa. Kvartsi- ja halogeenilamput tuottavat infrapunalämmittimestä säteilevän lämmön.

Jokaiseen tarpeeseen sopiva terassilämmitin

Terassilämmitintä hankittaessa kannattaa miettiä, minkä kokoiseen tilaan terassilämmitin tulee ja mikä on paras paikka lämmittimelle. Infrapunalämmitin kannattaa sijoittaa siten, että sen tuottama lämpö kohdistetaan juuri oikeaan paikkaan. Isompaan tilaan kannattaa hankkia useampi infrapunalämmitin.

Terassilämmittimien teho vaihtelee laitteesta riippuen. Teho on yleensä 1200-3200W ja lämmitettävä ala vaihtelee noin 8-30 neliömetrin välillä.

Seinään kiinnitettävä, lattiamallinen vai roikkuva terassilämmitin?

Pohtiessasi terassilämmittimen hankintaa, mieti, mihin haluat lämmittimen sijoittaa? Haluatko laittaa terassilämmittimen roikkumaan kattoon tai kiinnittää seinälle? Vai haluatko lattialle sijoitettavan korkean mallin, joka toimii samalla tyylikkäänä sisustuselementtinä ja jopa valaisimena? Tällöin lämmitin kannattaa sijoittaa tasaiselle alustalle, jotta se ei pääse kaatumaan.

Pienelle parvekkeelle riittää kenties pienempi, pöydälle sijoitettava malli. Terassilämmittimen voi laittaa myös pöydän alle, jolloin se tuo mukavasti lämpöä pöydän ympärillä istuvien jaloille.

Tutustu HalpaHallin valikoimaan ja pidennä terassilämmittimen avulla terassin tai parvekkeen käyttöaikaa. Paras infrapunalämmitin tarpeisiisi löytyy perehtymällä kattavaan valikoimaamme.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä