Lumityökalut

On taas se aika vuodesta, jolloin sinun on päätettävä, miten hoidat pihallesi kasaantuvan lumen. Vaikka moni mieltääkin lumenluonnin loistavana hyötyliikuntana, voi siitä nopeastikin tulla suuri rasite. Esimerkiksi perheen kesken on mukavaa aina silloin tällöin mennä ulos lumityökalut kainalossa ja siistiä lumi pihan reunoille. Lapsille jaetaan omat lasten lumilapiot, kun aikuiset valitsevat järeämpiä lumityökaluja työn nopeuttamiseksi.

Koko perheen voimin ei kuitenkaan kaikkia talven lumia luoda, joten jos et halua viettää tuntikausia yksin tai puolisosi kanssa pihahommissa, tarvitset avuksi jotain muutakin kuin pienen lumilapion. Meiltä nappaat lumenluonnin vinkit itsellesi, ja tilaat lumityökalut tulevaan talveen nopeasti.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Välineet jokaiseen lumityöurakkaan

Lumityökaluja on jokaiseen tarpeeseen: lumilapio sopii pihateiden pieneen siistimiseen, lumentyönnin tekee lumen siirtämisestä kevyempää, lumenpudottaja tiputtaa katoille kasaantuvia lumia ja lumilinko hoitaa isommatkin lumityöurakat silmänräpäyksessä.

Perinteisen lumilapion avulla putsaat pienehköt pihat, terassit ja kulkuväylät siistiksi jokaista nurkkaa myöden. Lumenluonnin paljoudesta riippuen valitset välineeksi lumilapion, lumikolan tai jopa lumilingon. Lumilapio on lumityökaluista se, joka tulisi jokaisessa kotitaloudessa olla. Tilanteissa, jossa lunta sataa suuret määrät ja sää on sulattanut lumen märäksi ja painavaksi mössöksi, voi uurastus pelkän lumilapion avulla käydä liian raskaaksi. Pieni lumilapio puolestaan on silloin näppärä, jos autoilet paljon ja mahdollisuutta autokatokselle ei ole. Lumilapio mahtuu kätevästi autoon tuoden suurta apua ja helpotusta niihin tapauksiin, kun lunta on satanut auton ympärille valtavat määrät, tai lumiaura on ajanut autosi ohitse jättäen korkeat lumivallit.

Jotta lumi ei pääsisi kasaantumaan painavaksi kerrokseksi talosi katolle, ja tehdä tuhoja rakenteisiin, tulee talvella tiputtaa lumia tasaisin väliajoin katolta alas. Tavallisesti katolle tarvitsee kiivetä ja katon päällistä kolata lapion avulla. Tämä menetelmä luo itsessään suuren liukastumisen ja putoamisen riskin. Lumenpudotuslaite, eli lumenpudotin tarjoaakin näille toimenpiteille turvallisen ja kätevän ratkaisun: teleskoppivartisen lumen pudottimella yletyt jopa 6 metrin korkeudelle. Uudenlaista kattolumikolaa suositellaan vahvasti yksityisten omakoti-, pari- ja rivitalotalouksiin. Lumenpudotus työkalun haet itsellesi Halpahallin lähimmästä myymälästä tai tilaat verkkokaupastamme nopealla aikataululla.

Suurehkoja piha-alueita varten suosittelemme käyttämään lumikolaa tai lumentyönnintä. Lumikolalla työnnät lumen syrjään ripeästi ja vaivatta. Perinteinen lumikola kattaa pihasta jo mukavan kokoisen osan, mutta voi pitkällä suoralla muuttua raskaaksi työnnettäväksi. Lumentyönnin toimii vastaavasti kuin lumikola, mutta tarjoaa lumenluojalle ergonomisemman työasennon. Lumentyönnin kattaa pienemmän aurausalueen kuin lumikola, mutta käytössä se on selkeästi kevyempi ja selkäystävällisempi vaihtoehto. 

Jos painavan lumen kolaaminen käsin alkaa jo kyllästyttämään kerta toisensa jälkeen, harkitse suosiolla lumilingon hankkimista. Hyvä lumilinko on aikaa säästävä, ja fyysistä rasistusta helpottava talvien pelastaja, joka puhdistaa niin pienet, kuin suuretkin kotipihat ja pihatiet. Halpahallin valikoimasta löydät muun muassa sähköstartilla toimivat, työnnettävät ja bensiinikäyttöiset lumilingot. Lumilingon teho ja ominaisuudet vaihtelevat laitteen koon ja mallin perusteella: esimerkiksi reilun kokoisilla renkailla varustettu lumilinko on helposti liikuteltavissa ja suuritehoinen kone pystyy lingota lunta jopa kymmenen metrin päähän.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä