HALPA-HALLI AVASI UUDEN MYYMÄLÄN MUURAMESSA

Torstaina avattu Muuramen myymälä vahvistaa Kokkolan Halpa-Halli Oy:n myymäläverkostoa Keski-Suomessa. Yhtiöllä on entuudestaan keskisessä Suomessa Halpa-Halli Saarijärvellä.

– Muurame on vetovoimainen, kasvava ja kehittyvä kunta Jyväskylän kupeessa. Muuttovoittoisessa kunnassa asuu paljon lapsiperheitä. He ovat meille tärkeä kohderyhmä, koska Halpa-Halli on perinteisesti koko perheen ostospaikka. Uskon, että suurmyymälän täyden palvelun valikoima houkuttelee asiakkaita laajasti Muuramen ulkopuoleltakin, sanoo Kokkolan Halpa-Hallin apulaisjohtaja Ari Isohella.

Hänen mukaansa Muurame sopii sijainniltaan mainiosti yhtiön strategiaan.

– Pyrimme siihen, että meillä on samalla alueella useita myymälöitä, koska se tuo etua esimerkiksi logistiikkaan ja markkinointiin. Toiveemme on löytää Keski-Suomesta lisää kauppapaikkoja Muuramen ja Saarijärven lisäksi.

Isohella on tyytyväinen myös Halpa-Hallin uuden myymälän liikepaikkaan 9-tien varrelle rakentuneessa Muuramekeskuksessa, jonka hän ennustaa kasvavan tulevaisuudessakin.

– Halpa-Halliin on helppo tulla ostoksille ajon tapahtuessa Setäläntien kautta. Autopaikkoja on yhteensä 400, ja pysäköintitilat sijaitsevat lyhyen etäisyyden päässä sisäänkäynnistä.

Muuramessa palvelee ilmeeltään uudistunut HHcafé

Halpa-Hallilla on Muuramekeskuksessa oma erillinen liikerakennuksensa, jonka yhteydessä toimii kausimyymälä. Täyden palvelun myymälässä tarjontaan kuuluvat elintarvikkeet sekä muut päivittäistavarat ja käyttötavarat.

Laajan päivittäistavaraosaston lisäksi Halpa-Hallin valikoimat sisältävät muun muassa monipuolisen pukeutumisen kokonaisuuden koko perheelle, kodin sisustamisen sekä keittiön ja kattamisen. Lisäksi myymälästä löytyvät urheilun ja vapaa-ajan tuotteet, autotarvikkeet ja työkalut, konttori- ja koulutarvikkeet sekä kemikalio-osasto. Tunnettujen merkkituotteiden ohella yhtiö panostaa vahvasti omiin tuotemerkkeihin.

Myymälässä toimii myös paistopiste, ja Muuramessa Halpa-Halli lanseerasi ilmeeltään uudistetun HHcafén.

– HHcafét ovat erittäin suosittuja lounaspaikkoja. Edulliset buffet-lounaat käsittävät useita lämminruokavaihtoehtoja, keiton ja runsaan salaattipöydän. Á la carte -listalta puolestaan löytyy vaihtoehtoja pihveistä hampurilaisiin. HHcafén keittiö palvelee asiakkaita iltaisinkin, Isohella kertoo.

HHcaféssa on yhteensä noin 90 asiakaspaikka, ja kesäisin asiakaspaikkojen määrä nousee vielä 30:lla viihtyisän kesäterassin ansiosta.

Myymäläsuunnittelussa on panostettu esillepanoon ja asioimisen helppouteen.

Elintarvikeosaston kylmäkalusteissa on huomioitu energiansäästö. Ovelliset kylmäkalusteet takaavat myös tuotteiden hyvän säilyvyyden sekä lisäävät asioimisen mukavuutta. Kylmäkalusteiden ja kylmähuoneiden jäähdytyksessä käytetään ympäristöystävällistä hiilidioksidijärjestelmää.

Energiatehokkuutta ja ympäristöystävällisyyttä lisää edelleen parhaillaan suunnittelussa oleva, myymälän katolle asennettava aurinkopaneelijärjestelmä. Muurame on pilottikohde, jossa Halpa-Halli hankkii kokemuksia tästä tavasta tuottaa energiaa.

Selkeät aukioloajat

Aukioloajat Halpa-Halli on linjannut uudelleen .

– Olemme seuranneet alkuvuoden asiakaskäyttäytymistä sekä tehneet aukioloaikoihin liittyviä kokeiluja. Niiden perusteella olemme päättäneet, että koko ketjussa myymälät ovat auki 2. toukokuuta alkaen maanantaista lauantaihin kello 8-21. Sunnuntaisin Halpa-Hallin henkilökunta nauttii lepopäivästä kuten tähänkin asti. Muuramessa ketjun uudet aukioloajat ovat käytössä jo myymälän avauksesta alkaen, Isohella kertoo. Hänen mukaansa koko ketjua koskeva linjaus yhdestä ja yhteisestä aukioloajasta tuo selkeyttä ja helpottaa asiointia.

Muuramen myymälän on rakentanut Kokkolan Halpa-Halli Oy:n pitkäaikainen yhteistyökumppani Lehto Group. Myymälän kokonais-ala on 5 100 neliömetriä. Halpa-Hallilla on huomattava työllistävä vaikutus, sillä myymälä työllistää noin 40 kaupan alan ammattilaista.

 

Lisätiedot:

 

Kokkolan Halpa-Halli Oy

 

Ari Isohella

apulaisjohtaja

Kokkolan Halpa-Halli Oy

puh. 020 718 2216

ari.isohella@halpa-halli.com

 

Risto Lakanen

aluepäällikkö

Kokkolan Halpa-Halli Oy

puh. 020 718 2136

risto.lakanen@halpa-halli.com

 

Salla Halttunen

myymäläpäällikkö

Kokkolan Halpa-Halli Oy

puh. 020 718 4161

salla.halttunen@halpa-halli.com

 

 

Kokkolan Halpa-Halli Oy on yksityinen perheyhtiö Pohjanmaalta. Yhtiö on toiminut alueellaan vuodesta 1969 alkaen. Halpa-Hallin periaatteena on myydä laadukkaat tuotteensa jatkuvasti yleistä hintatasoa edullisemmin. Ketjulla on 40 myymälää. Kokkolan Halpa-Halli Oy työllistää noin 1500 henkilöä, joista lähes 300 työskentelee ketjun pääpaikalla Kokkolassa. HHsport-ketju on osa Kokkolan Halpa-Halli Oy:tä. Lisätietoa yrityksestä löydät osoitteesta www.hhnet.fi

 

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä