HALPA-HALLI VETURIKSI KALAJOEN UUTEEN LIIKEKESKUKSEEN

Halpa-Halli muuttaa Kalajoella uusiin tiloihin, ja samalla siitä tulee Kalajoen keskustaan rakennettavan liikekeskuksen päävuokralainen. Liikekeskus sijoittuu linja-autoaseman tontille Halpa-Hallin nykyisen myymälän läheisyyteen. Avajaisia on tarkoitus viettää keväällä 2018.

Halpa-Hallilla on lisäksi meneillään Lapualla joulukauppaan 2017 valmistuva myymälälaajennus, ja yhtiö avaa myös verkkokaupan tulevana keväänä.
– On hienoa nähdä, että meidän pitkäaikainen haaveemme on nyt toteutumassa. Kalajoki on voimakkaasti kehittyvä vetovoimainen kaupunki, ja uuden myymälän ansiosta pystymme palveleman myös Kalajoella asiakaitamme ajanmukaisissa tiloissa, sanoo Kokkolan Halpa-Halli Oy:n toimitusjohtaja Janne Ylinen.
Hänen mukaansa Halpa-Hallin uusi myymäläkonsepti pääsee erinomaisesti esille noin 5000-neliöisessä myymälässä. Laajan päivittäistavaraosaston lisäksi Halpa-Hallin valikoimat sisältävät muun muassa monipuolisen pukeutumisen kokonaisuuden koko perheelle, kodin sisustamisen sekä keittiön ja kattamisen.

Lisäksi myymälästä löytyvät urheilun ja vapaa-ajan tuotteet, autotarvikkeet ja työkalut, konttori- ja koulutarvikkeet sekä kemikalio-osasto. Tunnettujen merkkituotteiden ohella yhtiö panostaa vahvasti omiin tuotemerkkeihin.

Kokonaan uutena palveluna Halpa-Halli tuo Kalajoelle HHcafe´n, joka sekin on uusiutunut äskettäin. HHcafét ovat paikkakunnillaan suosittuja lounaspaikkoja, joista saa myös listaruokia.

Tällä hetkellä Halpa-Halli toimii Kalajoella omissa tiloissa.

– Haemme meiltä vapautuvaan kiinteistöön vuokralaisiksi uusia kaupallisia toimijoita tarjoamaan palveluita alueen kuluttaja-asiakkaille. Asia on parhaillaan valmistelussa, Ylinen kertoo.

Rakentajana toimii Lehto Group. Kyseessä on moderni liikekeskus kulttuuri- ja kirjastotiloineen. Rakennustyöt käynnistyvät keväällä 2017 ja työt kestävät noin vuoden.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä