8.11.2022

HalpaHallin perinteisellä Piirtämällä hyvää -kampanjalla tuetaan taas vähävaraisia lapsiperheitä

HalpaHalli toteuttaa taas jouluaiheisen lapsille suunnatun Piirtämällä hyvää -kampanjan. Jokainen HalpaHallin myymälään palautettava jouluaiheinen piirustus kartuttaa hyväntekeväisyyteen lahjoitettavaa summaa yhdellä eurolla.

 

HalpaHallilla on pitkät perinteet joulupiirustuskampanjassa, jota on toteutettu jo 70-luvulta asti. Hyväntekeväisyys on tullut kampanjaan mukaan vuonna 2017. Jokainen HalpaHallin 35 myymälästä valitsee lahjoituskohteensa paikallisesti.

- Muistan itsekin piirtäneeni lapsena HalpaHallin joulusta, ja se on todellakin jäänyt mieleen mukavana muistona, sanoo toimitusjohtaja Janne Ylinen. - Viime vuosien aikana olemme halunneet ottaa mukaan hyväntekeväisyyden mukaan kampanjaan. Haluamme näin kertoa vastuullisuuden periaatteista myös perheen pienimmille. Kaikilla ei ole asiat hyvin, ja piirtämällä lapset voivat osallistua ja lahjoittaa HalpaHallin kanssa varoja vähävaraisten lapsiperheiden iloksi. Haluamme osoittaa tuen paikkakunnille, joilla toimimme, ja esimerkiksi Pelastakaa lapset -järjestö tekee kanssamme yhteistyötä, Ylinen lisää.

Piirustuksia voi palauttaa HalpaHallin myymälöihin perjantaina ja lauantaina 18. ja 19. marraskuuta.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä