Back to Top

Toimitustavat ja -kulut

Toimitusaikamme on 2-4 arkipäivää. Toimitustapojen kulut lisätään tilauksen loppusummaan. Huom! Mikäli ostoskorin loppusumma on yli 100 euroa, saat toimituskulut ilmaiseksi! (Ei koske kotiinkuljetusta tai rahtia.)

Toimitusehdot:

Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitamme toimituksen viivästymisestä tai hyvitämme tuotteen. HalpaHallilla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa.

Osa tuotteista lähetetään suoraan toimittajiemme varastosta. Tilaajan yhteystiedot välitetään tilauksen lähettämistä varten toimittajalle. Suoratoimitustuotteilla voi olla normaalia pidempi toimitusaika.

HalpaHallin verkkokaupan toimitustavat ovat:

  • Toimitus valitsemaasi HalpaHallin myymälään, keräilymaksu 2,95 e
  • Matkahuollon Lähellä-paketti pakettiautomaattiin tai palvelupisteeseen 4,95 e
  • Postipaketti 5,95 e
  • Postin pakettiautomaatti 5,95 e
  • Postin kotiinkuljetus 10,95 e (Isot paketit, mm. polkupyörät 19,95 e)
  • Matkahuolto Bussipaketti 24,95 e
  • Yli 35 kg painoiset paketit rahdilla alkaen 59,95 e. Hinta määräytyy toimituspostinumeron mukaan.


Postin lähetykset ovat noudettavissa 7 vuorokauden ajan saapumisilmoituksesta. Matkahuolto säilyttää paketteja 7 vuorokautta saapumisilmoituksesta. HalpaHallin myymälästä lähetys on noudettavissa 14 vuorokauden ajan. Ota mukaan henkilöllisyystodistus tai valtakirja noutaessasi pakettia.

Huom! Emme toimita tilauksia Ahvenanmaalle.

 


Toimitus myymälään
, keräilymaksu 2,95 e

HalpaHallin verkkokauppa toimittaa tilauksen valitsemaasi HalpaHallin myymälään. Myymälät säilyttävät paketteja 14päivää kunnes palautuu noutamattomana. Toimitustapa ei ole mahdollinen kaikille tuotteille, koska osa tuotteista toimitetaan suoraan toimittajan varastolta. Tilaukset kuljetetaan myymälään HalpaHallin logistiikkakeskukselta myymälän omien kuormien mukana. Paketit lunastetaan myymälästä tekstiviestinä saapuvalla noutoilmoituksella. Pidäthän siis saamasi tekstiviestin tallessa. Pakettia noutaessasi ota mukaan henkilöllisyystodistus. Toinen henkilö voi noutaa paketin puolestasi vapaamuotoisella valtakirjalla. Valtakirjan voit tulostaa myös täältä.  Mikäli tilaamiesi tuotteiden loppusumma ylittää 100 e, saat tilauksen toimituskuluitta.

 

Postin pakettiautomaatti 5,95 e (yli 100 e tilauksista ilmaiset toimitukset)

Pakettiautomaattiin voit tilata alle 59 x 60 x 36 cm kokoisen ja alle 35 kg painavan tilauksen.

Saat tekstiviestillä lokeron avauskoodin, jonka avulla voit noutaa paketin. Pakettia säilytetään automaatissa 7 vuorokautta sen saapumisesta. Valitse automaatilta "Nouda paketti". Näppäile automaattiin tekstiviestillä saamasi koodi. Automaatti ilmoittaa, missä lokerossa lähetys on. Paina "Avaa lokero" -näppäintä ja lokero avautuu. Mikäli pakettiautomaatti on täynnä, Posti ohjaa lähetyksen lähimpään postitoimipaikkaan. Mikäli tilaamiesi tuotteiden loppusumma ylittää 100 e, saat tilauksen toimituskuluitta.

 

Postipaketti 5,95 e (yli 100 e tilauksista ilmaiset toimitukset)

Voit valita toimitustavaksi postipaketin, jolloin lähetys toimitetaan lähimpään Postin noutopisteeseen, josta voit noutaa paketin henkilöllisyystodistusta tai valtakirjaa vastaan. Kun paketti on noudettavissa, Posti lähettää tekstiviestin ilmoittamaasi puhelinnumeroon. Pakettia säilytetään Postin toimipisteessä 7 vuorokautta sen saapumisesta. Postipaketin enimmäispaino on 35 kg. Mikäli tilaamiesi tuotteiden loppusumma ylittää 100 e, saat tilauksen toimituskuluitta.

 

Matkahuollon Lähellä-paketti 4,95 e (yli 100 e tilauksista ilmaiset toimitukset)

Voit valita toimitustavaksi Matkahuollon Lähellä-paketin, jonka voit noutaa valitsemastasi Matkahuollon pakettiautomaatista tai palvelupisteestä. Paketin enimmäispaino on 35 kg. Paketti noudetaan saapumisilmoituksessa ilmoitetusta toimipisteestä. Pakettia säilytetään 7 vuorokautta. Paketti luovutetaan henkilöllisyystodistusta tai valtakirjaa vastaan. Jos paketin noutaja on muu kuin osoitekorttiin merkitty vastaanottaja, täytyy paketin noutajalla olla mukana henkilötodistuksensa lisäksi matkahuollon sivuilta tulostettava valtakirja. Mikäli tilaamiesi tuotteiden loppusumma ylittää 100 e, saat tilauksen toimituskuluitta.


Postin kotiinkuljetus 10,95 e (isot paketit 19,95 e)

Posti kuljettaa tilauksesi haluamaasi osoitteeseen. Kotipaketista soitetaan ja sovitaan luovutusaika. Sovittavat toimitusajat vaihtelevat alueittain klo 9-21 välillä. 

Rahti alkaen 59,95 e

Erittäin suurikokoiset tai erityisen painavat tuotteet toimitetaan kotipihalle ilmoittamaasi osoitteeseen. Rahdin hinta määräytyy toimituspostinumeron mukaan.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä