Back to Top
Yläbanneri - Aukioloajat

Toimitustavat ja -kulut

Nouto HalpaHallin myymälästä on maksutonta. Muiden toimitustapojen kulut lisätään tilauksen loppusummaan. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää.

HalpaHallin verkkokaupan toimitustavat ovat:

  • Ilmainen nouto valitsemastasi HalpaHallin myymälästä.
  • Postipaketti 4,95 e
  • Pakettiautomaatti 4,95 e
  • Matkahuollon Lähellä-paketti 4,95 e
  • Postin kotiinkuljetus 9,95 e (polkupyörät 17,95 e)
  • Yli 35 kg painoiset paketit rahdilla 49,95 e

Postin lähetykset ovat noudettavissa 7 vuorokauden ajan saapumisilmoituksesta. Matkahuolto säilyttää paketteja 14 vuorokautta saapumisilmoituksesta ja myymälästä lähetys on noudettavissa 14 vuorokauden ajan. Ota mukaan henkilöllisyystodistus tai valtakirja noutaessasi pakettia.

Ahvenanmaalle toimitettaessa verkkokaupan tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.


I
lmainen myymälänouto 0 e

HalpaHallin verkkokauppa toimittaa tilauksen maksutta valitsemaasi HalpaHallin myymälään. Tilaukset kuljetetaan myymälään HalpaHallin logistiikkakeskukselta myymälän omien kuormien mukana. Paketit lunastetaan myymälästä tekstiviestinä saapuvalla noutoilmoituksella. Pidäthän siis saamasi tekstiviestin tallessa. Pakettia noutaessasi ota mukaan henkilöllisyystodistus. Toinen henkilö voi noutaa paketin puolestasi vapaamuotoisella valtakirjalla. Valtakirjan voit tulostaa myös täältä. 

Pakettiautomaatti 4,95 e

Pakettiautomaattiin voit tilata alle 59 x 60 x 36 cm kokoisen ja alle 35 kg painavan tilauksen.

Saat tekstiviestillä lokeron avauskoodin, jonka avulla voit noutaa paketin. Pakettia säilytetään automaatissa 7 vuorokautta sen saapumisesta. Valitse automaatilta "Nouda paketti". Näppäile automaattiin tekstiviestillä saamasi koodi. Automaatti ilmoittaa, missä lokerossa lähetys on. Paina "Avaa lokero" -näppäintä ja lokero avautuu.

Postipaketti 4,95 e

Voit valita toimitustavaksi postipaketin, jolloin lähetys toimitetaan lähimpään Postin noutopisteeseen, josta voit noutaa paketin henkilöllisyystodistusta tai valtakirjaa vastaan. Kun paketti on noudettavissa, Posti lähettää tekstiviestin ilmoittamaasi puhelinnumeroon. Pakettia säilytetään Postin toimipisteessä 7 vuorokautta sen saapumisesta. Postipaketin enimmäispaino on 35 kg. 

Matkahuollon Lähellä-paketti 4,95 e

Voit valita toimitustavaksi Matkahuollon Lähellä-paketin, jonka voi noutaa valitsemastaan pisteestä. Paketin enimmäispaino on 30 kg. Paketti noudetaan saapumisilmoituksessa ilmoitetusta toimipisteestä. Paketti luovutetaan henkilöllisyystodistusta tai valtakirjaa vastaan. Jos paketin noutaja on muu kuin osoitekorttiin merkitty vastaanottaja, täytyy paketin noutajalla olla mukana henkilötodistuksensa lisäksi matkahuollon sivuilta tulostettava valtakirja.


Noutopaikkoina toimivat:
Matkahuolto, Matkahuollon asiamies, K-Market, R-kioski tai muu Matkahuollon pakettipiste.


Postin kotiinkuljetus 9,95 e

Posti kuljettaa tilauksesi haluamaasi osoitteeseen. Kotipaketista soitetaan ja sovitaan luovutusaika. Sovittavat toimitusajat vaihtelevat alueittain klo 9-21 välillä. 


Rahti 49,95 e

Erittäin suurikokoiset tai erityisen painavat tuotteet toimitetaan kotipihalle ilmoittamaasi osoitteeseen.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä

Ota yhteyttä