Toimitustavat ja -kulut

Toimitusaika poikkeuksellisesti 4-7arkipäivää!!

Toimitustapojen kulut lisätään tilauksen loppusummaan.

Yli 100€ ostoskoriin ilmaiset toimitukset ( ei rahti ja kotiintoimitus) voimassa 17.7. asti!!

Trampoliinit ja Grillit kotiintoimitus alk.39,95€ (59,95€) Kaukokiito rahti toimitustavalla. Voimassa 31.7. asti!!

Toimitusehdot:

Tarjoukset ovat voimassa kotitalouksille sekä yritysasiakkaille, ei jälleenmyyjille. Tarjoustuotteita on rajatut erät. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitamme toimituksen viivästymisestä tai hyvitämme tuotteen. HalpaHallilla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa.


Suoratoimitustuote

Osa tuotteista lähetetään suoraan toimittajiemme varastosta, nämä tuotteet on merkitty tuotekuvaan kuorma-auto-ikonilla. Tästä johtuen tilauksesi voi tulla useammassa lähetyksessä, eri aikaan. Tilaajan yhteystiedot välitetään tilauksen lähettämistä varten toimittajalle. Suoratoimitustuotteilla voi olla normaalia pidempi toimitusaika. Pyrimme ilmoittamaan poikkeuksellisesta toimitusajasta tuotteen tiedoissa, mutta suosittelemme varmistamaan toimitusajan asiakaspalvelusta.

HalpaHallin verkkokaupan toimitustavat ovat:

  • Toimitus valitsemaasi HalpaHallin myymälään, keräilymaksu 2,95 €
  • Matkahuollon Lähellä-paketti pakettiautomaattiin tai palvelupisteeseen 5,95 €
  • Matkahuolto Kotijakelu 11,95 €
  • Postipaketti 6,95 €
  • Postin pakettiautomaatti 6,95 €
  • Postin kotiinkuljetus 11,95 € (Isot paketit, mm. polkupyörät 24,95 €)
  • Yli 25 kg painoiset sekä erittäin suuret paketit Postin rahdilla alkaen 69,95€. Hinta määräytyy toimituspostinumeron mukaan.
  • Yli 25 kg painoiset sekä erittäin suuret paketit Kaukokiito rahdilla alkaen 59,95€.


Postin lähetykset ovat noudettavissa 7 vuorokauden ajan saapumisilmoituksesta. Matkahuolto säilyttää paketteja 7 vuorokautta saapumisilmoituksesta. HalpaHallin myymälästä lähetys on noudettavissa 14 vuorokauden ajan. Ota mukaan henkilöllisyystodistus tai valtakirja noutaessasi pakettia.

Huom! Emme toimita tilauksia Suomen ulkopuolelle, emmekä Ahvenanmaalle.

 


Toimitus myymälään
, keräilymaksu 2,95€

HalpaHallin verkkokauppa toimittaa tilauksen valitsemaasi HalpaHallin myymälään. Myymälät säilyttävät paketteja 14päivää kunnes palautuu noutamattomana. Toimitustapa ei ole mahdollinen kaikille tuotteille, koska osa tuotteista toimitetaan suoraan toimittajan varastolta. Tilaukset kuljetetaan myymälään HalpaHallin logistiikkakeskukselta myymälän omien kuormien mukana. Paketit lunastetaan myymälästä tekstiviestinä saapuvalla noutoilmoituksella. Pidäthän siis saamasi tekstiviestin tallessa. Pakettia noutaessasi ota mukaan henkilöllisyystodistus. Toinen henkilö voi noutaa paketin puolestasi vapaamuotoisella valtakirjalla. Valtakirjan voit tulostaa myös täältä. 

 

Matkahuollon Lähellä-paketti 5,95€

Nouto Matkahuollon palvelupisteestä: Toimitus valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen, kuten pakettiautomaattiin, Matkahuoltoon, K-Marketiin tai R-kioskiin pääsääntöisesti 1-2 työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa. Pakettia säilytetään 7 vuorokautta. Paketti luovutetaan henkilöllisyystodistusta tai valtakirjaa vastaan. Jos paketin noutaja on muu kuin osoitekorttiin merkitty vastaanottaja, täytyy paketin noutajalla olla mukana henkilötodistuksensa lisäksi matkahuollon sivuilta tulostettava valtakirja. Katso lähin Matkahuollon lähin palvelupiste https://www.matkahuolto.fi/palvelupisteet

 

Matkahuollon kotijakelu paketti 11,95€ ( Iso kotijakelu paketti 19,95€)

Valitse verkkokaupassa tilaukseesi Matkahuollon Kotijakelu. Voit seurata pakettiasi lähetysten seurannassa. Kun paketti on valmiina toimitettavaksi, Matkahuolto lähettää sinulle viestin, jossa sinua pyydetääm sopimaan toimitusaika. Voit myös antaa luvan jättää lähetys ovelle, jos et ole kotona sitä vastaanottamassa. Matkahuolto toimittaa pakettisi sinulle ovelle sovittuna ajankohtana, suurimmissa kaupungeissa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Matkahuolto luovuttaa pakettisi ilman fyysistä kontaktia. Kuljettaja jättää paketin ovelle ja odottaa hieman kauempana, kunnes avaat oven. Jos Matkahuollon kuljettaja ei tavoita sinua, esimerkiksi porraskäytävän lukossa olevan alaoven takia, hän soittaa aina ovelta sinulle lähetystiedoissa olevaan numeroon, jotta paketti saadaan toimitettua perille. Jos hän ei tavoita sinua, palautuu paketti kuljettajan mukana lähimpään Matkahuollon palvelupisteeseen, josta sen voi noutaa tai tilata sille uuden kotiinkuljetuksen. Paketin paino enintään 35kg.

 

Postin pakettiautomaatti 6,95€

Pakettiautomaattiin voit tilata alle 60 x 60 x 40 cm kokoisen ja alle 25 kg painavan tilauksen.

Saat tekstiviestillä lokeron avauskoodin, jonka avulla voit noutaa paketin. Pakettia säilytetään automaatissa 7 vuorokautta sen saapumisesta. Valitse automaatilta "Nouda paketti". Näppäile automaattiin tekstiviestillä saamasi koodi. Automaatti ilmoittaa, missä lokerossa lähetys on. Paina "Avaa lokero" -näppäintä ja lokero avautuu. Mikäli pakettiautomaatti on täynnä, Posti ohjaa lähetyksen lähimpään postitoimipaikkaan. 

 

Postipaketti 6,95€

Voit valita toimitustavaksi postipaketin, alle 100 x 60 x 60 cm kokoisen ja alle 25 kg painavan tilauksen. Lähetys toimitetaan lähimpään Postin noutopisteeseen, josta voit noutaa paketin henkilöllisyystodistusta tai valtakirjaa vastaan. Kun paketti on noudettavissa, Posti lähettää tekstiviestin ilmoittamaasi puhelinnumeroon. Pakettia säilytetään Postin toimipisteessä 7 vuorokautta sen saapumisesta.  


Postin kotiinkuljetus 11,95€ (isot paketit 24,95€)

Posti kuljettaa tilauksesi haluamaasi osoitteeseen. Kotipaketista soitetaan tai lähetetään tekstiviesti ja sovitaan luovutusaika. Sovittavat toimitusajat vaihtelevat alueittain klo 9-21 välillä. 

Posti Rahti alkaen 69,95€

Erittäin suurikokoiset tai erityisen painavat tuotteet toimitetaan kotipihalle ilmoittamaasi osoitteeseen. Rahdin hinta määräytyy toimituspostinumeron tai tuotteen mukaan.

Kaukokiidon Rahti alkaen 59,95€

Erittäin suurikokoiset tai erityisen painavat tuotteet toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen lähetyksen edellyttämällä kalustolla lähimpään mahdolliseen purkupaikkaan.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä