Back to Top
Läpi sivuston - Black Week 2020

Toimitustavat ja -kulut


Nouto HalpaHallin myymälästä on maksutonta. Muiden toimitustapojen kulut lisätään tilauksen loppusummaan.

Toimitusehdot:

Toimitusaika on kampanjoiden vuoksi poikkeuksellisesti noin 2-7 arkipäivää. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitamme toimituksen viivästymisestä tai hyvitämme tuotteen. HalpaHallilla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa.

HalpaHallin verkkokaupan toimitustavat ovat:

 • Ilmainen nouto valitsemastasi HalpaHallin myymälästä
 • Matkahuollon Lähellä-paketti pakettiautomaattiin tai palvelupisteeseen 4,95 e
 • Postipaketti 5,95 e
 • Postin pakettiautomaatti 5,95 e
 • Postin kotiinkuljetus 10,95 e (Isot paketit, mm. polkupyörät 19,95 e)
 • Matkahuolto Bussipaketti 24,95 e
 • Yli 35 kg painoiset paketit rahdilla:
  35-65 kg      49,95 e
  65-150 kg    99,50 e
  150-200       149 e
  200-              298 e

Postin lähetykset ovat noudettavissa 7 vuorokauden ajan saapumisilmoituksesta. Matkahuolto säilyttää bussipaketteja ja pakettiautomaatin paketteja 7 vuorokautta ja lähellä-paketteja 14 vuorokautta saapumisilmoituksesta. HalpaHallin myymälästä lähetys on noudettavissa 14 vuorokauden ajan. Ota mukaan henkilöllisyystodistus tai valtakirja noutaessasi pakettia.

Ahvenanmaalle toimitettaessa verkkokaupan tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

 


I
lmainen myymälänouto 0 e

HalpaHallin verkkokauppa toimittaa tilauksen toimituskuluitta valitsemaasi HalpaHallin myymälään. Toimitustapa ei ole mahdollinen kaikille tuotteille, koska osa tuotteista toimitetaan suoraan toimittajan varastolta. Tilaukset kuljetetaan myymälään HalpaHallin logistiikkakeskukselta myymälän omien kuormien mukana. Paketit lunastetaan myymälästä tekstiviestinä saapuvalla noutoilmoituksella. Pidäthän siis saamasi tekstiviestin tallessa. Pakettia noutaessasi ota mukaan henkilöllisyystodistus. Toinen henkilö voi noutaa paketin puolestasi vapaamuotoisella valtakirjalla. Valtakirjan voit tulostaa myös täältä. 

 

Postin pakettiautomaatti 5,95 e

Pakettiautomaattiin voit tilata alle 59 x 60 x 36 cm kokoisen ja alle 35 kg painavan tilauksen.

Saat tekstiviestillä lokeron avauskoodin, jonka avulla voit noutaa paketin. Pakettia säilytetään automaatissa 7 vuorokautta sen saapumisesta. Valitse automaatilta "Nouda paketti". Näppäile automaattiin tekstiviestillä saamasi koodi. Automaatti ilmoittaa, missä lokerossa lähetys on. Paina "Avaa lokero" -näppäintä ja lokero avautuu.

 

Postipaketti 5,95 e

Voit valita toimitustavaksi postipaketin, jolloin lähetys toimitetaan lähimpään Postin noutopisteeseen, josta voit noutaa paketin henkilöllisyystodistusta tai valtakirjaa vastaan. Kun paketti on noudettavissa, Posti lähettää tekstiviestin ilmoittamaasi puhelinnumeroon. Pakettia säilytetään Postin toimipisteessä 7 vuorokautta sen saapumisesta. Postipaketin enimmäispaino on 35 kg. 

 

Matkahuollon Lähellä-paketti 4,95 e

Voit valita toimitustavaksi Matkahuollon Lähellä-paketin, jonka voit noutaa valitsemastasi Matkahuollon pakettiautomaatista tai palvelupisteestä. Paketin enimmäispaino on 35 kg. Paketti noudetaan saapumisilmoituksessa ilmoitetusta toimipisteestä. Pakettia säilytetään 7 vuorokautta. Paketti luovutetaan henkilöllisyystodistusta tai valtakirjaa vastaan. Jos paketin noutaja on muu kuin osoitekorttiin merkitty vastaanottaja, täytyy paketin noutajalla olla mukana henkilötodistuksensa lisäksi matkahuollon sivuilta tulostettava valtakirja


Postin kotiinkuljetus 10,95 e (isot paketit 19,95 e)

Posti kuljettaa tilauksesi haluamaasi osoitteeseen. Kotipaketista soitetaan ja sovitaan luovutusaika. Sovittavat toimitusajat vaihtelevat alueittain klo 9-21 välillä. 

Rahti alkaen 49,95 e

Erittäin suurikokoiset tai erityisen painavat tuotteet toimitetaan kotipihalle ilmoittamaasi osoitteeseen.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä