Back to Top

Toimitustavat ja -kulut

Nouto HalpaHallin myymälästä on maksutonta. Muiden toimitustapojen kulut lisätään tilauksen loppusummaan.

Toimitusehdot:

Toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, siitä ilmoitetaan asiakkaalle viipymättä. HalpaHallilla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa.

HalpaHallin verkkokaupan toimitustavat ovat:

  • Ilmainen nouto valitsemastasi HalpaHallin myymälästä
  • Matkahuollon Lähellä-paketti 4,95 e
  • Postipaketti 5,95 e
  • Pakettiautomaatti 5,95 e
  • Postin kotiinkuljetus 10,95 e (polkupyörät 19,95 e)
  • Matkahuolto Bussipaketti 24,95 e
  • Yli 35 kg painoiset paketit rahdilla 49,95 e

Postin lähetykset ovat noudettavissa 7 vuorokauden ajan saapumisilmoituksesta. Matkahuolto säilyttää paketteja 14 vuorokautta saapumisilmoituksesta ja myymälästä lähetys on noudettavissa 14 vuorokauden ajan. Ota mukaan henkilöllisyystodistus tai valtakirja noutaessasi pakettia.

Ahvenanmaalle toimitettaessa verkkokaupan tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.


I
lmainen myymälänouto 0 e

HalpaHallin verkkokauppa toimittaa tilauksen maksutta valitsemaasi HalpaHallin myymälään. Toimitustapa ei ole mahdollinen kaikille tuotteille, koska osa tuotteista toimitetaan suoraan toimittajan varastolta. Tilaukset kuljetetaan myymälään HalpaHallin logistiikkakeskukselta myymälän omien kuormien mukana. Paketit lunastetaan myymälästä tekstiviestinä saapuvalla noutoilmoituksella. Pidäthän siis saamasi tekstiviestin tallessa. Pakettia noutaessasi ota mukaan henkilöllisyystodistus. Toinen henkilö voi noutaa paketin puolestasi vapaamuotoisella valtakirjalla. Valtakirjan voit tulostaa myös täältä. 

Pakettiautomaatti 5,95 e

Pakettiautomaattiin voit tilata alle 59 x 60 x 36 cm kokoisen ja alle 35 kg painavan tilauksen.

Saat tekstiviestillä lokeron avauskoodin, jonka avulla voit noutaa paketin. Pakettia säilytetään automaatissa 7 vuorokautta sen saapumisesta. Valitse automaatilta "Nouda paketti". Näppäile automaattiin tekstiviestillä saamasi koodi. Automaatti ilmoittaa, missä lokerossa lähetys on. Paina "Avaa lokero" -näppäintä ja lokero avautuu.

Postipaketti 5,95 e

Voit valita toimitustavaksi postipaketin, jolloin lähetys toimitetaan lähimpään Postin noutopisteeseen, josta voit noutaa paketin henkilöllisyystodistusta tai valtakirjaa vastaan. Kun paketti on noudettavissa, Posti lähettää tekstiviestin ilmoittamaasi puhelinnumeroon. Pakettia säilytetään Postin toimipisteessä 7 vuorokautta sen saapumisesta. Postipaketin enimmäispaino on 35 kg. 

Matkahuollon Lähellä-paketti 4,95 e

Voit valita toimitustavaksi Matkahuollon Lähellä-paketin, jonka voi noutaa valitsemastaan pisteestä. Paketin enimmäispaino on 30 kg. Paketti noudetaan saapumisilmoituksessa ilmoitetusta toimipisteestä. Paketti luovutetaan henkilöllisyystodistusta tai valtakirjaa vastaan. Jos paketin noutaja on muu kuin osoitekorttiin merkitty vastaanottaja, täytyy paketin noutajalla olla mukana henkilötodistuksensa lisäksi matkahuollon sivuilta tulostettava valtakirja.


Noutopaikkoina toimivat:
Matkahuolto, Matkahuollon asiamies, K-Market, R-kioski tai muu Matkahuollon pakettipiste.


Postin kotiinkuljetus 10,95 e

Posti kuljettaa tilauksesi haluamaasi osoitteeseen. Kotipaketista soitetaan ja sovitaan luovutusaika. Sovittavat toimitusajat vaihtelevat alueittain klo 9-21 välillä. 

Matkahuolto Bussipaketti 24,95 e

Toimitetaan Matkahuollon toimipisteeseen, paketin paino max. 55kg.

Rahti 49,95 e

Erittäin suurikokoiset tai erityisen painavat tuotteet toimitetaan kotipihalle ilmoittamaasi osoitteeseen.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä