Finlayson

Finlayson

Finlayson lakanat, pussilakanat ja pyyhkeet ovat juurtuneet lähtemättömäksi osaksi suomalaisia koteja. Finlaysonin kestävät tuotteet ovat pitkän elinkaarensa ja ympäristöystävällisten materiaaliensa ansiosta vastuullisia tuotteita. Finlaysonin herkulliset uutuudet, värit, kuosit ja materiaalit löydät HalpaHallin valikoimasta. Tutustu, tilaa ja freesaa kotisi sisustusta edullisesti kodin tekstiilejä päivittämällä.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Finlayson – suomalaista laatua vuosikymmenten kokemuksella

Finlaysonin laadukkaat tuotteet ovat palvelleet suomalaisia koteja jo vuosisatojen ajan. Finlaysonin tuotteet kestävät aikaa, kulutusta ja katseita sukupolvesta toiseen. Finlaysonin historia ulottuu 1800-luvulle saakka, kun vuonna 1820 skotlantilainen James Finlayson perusti konepajan Tampereelle Tammerkosken rantaan. Pajassa valmistettiin karstaus- ja kehruukoneita villan ja pellavan kehruuta varten. 1800-luvun aikana Finlayson kasvoi Pohjoismaiden suurimmaksi teolliseksi toimijaksi, jolla oli myös merkittävä työllistävä vaikutus. Erityisesti naiset työllistyivät Finlaysonin tehtailla.

Finlayson oli työnantajana edelläkävijä tarjoten työntekijöille useita palveluita aina sairaalasta vanhainkotiin. Ensimmäinen Finlaysonin myymälä avattiin tehdasalueelle vuonna 1923. Samalla paikalla toimii edelleen myymälä, josta saa ostettua laadukkaita Finlaysonin tuotteita.

Finlayson on tuonut markkinoille vastuullisia materiaaleja, kuten luomupuuvillan, Tencelin ja Suprelle Blue Breathen. Finlaysonin tuotteilla on yleisimmin viiden vuoden takuu. Kaikki Finlaysonin tuotteet ovat terveellisiä ja turvallisia, eivätkä ne sisällä haitallisia kemikaaleja. Tuotteissa käytetyt värit ovat myrkyttömiä. Suosituimpia Finlaysonin tuotteiden kuoseja ovat muun muassa pampula, muumi ja villipedot.

Finlayson lakanat

Finlaysonin lakanavalikoima palvelee kaikkien nukkujien tarpeita. Lakanoita on saatavilla yksivärisinä useissa eri väreissä. Erivärisiä aluslakanoita on helppo yhdistellä Finlaysonin pussilakanoiden kanssa. Perinteisten suorakulmion mallisten lakanoiden lisäksi valikoimasta löytyy muotoon ommeltuja aluslakanoita, jotka pysyvät takuuvarmasti paikoillaan petauspatjan päällä. Lakanoita löytyy kaiken kokoisiin vuoteisiin aina lasten sängyistä isoihin parisänkyihin.

Finlayson pussilakanat

Finlayson toi vuonna 1963 markkinoille uuden innovaation: Finlayson pussilakanat. Pussilakanoiden värit ja materiaalit kestävät käyttöä ja pesukertoja vuodesta toiseen.

Finlaysonin pussilakanoista löytyy miellyttävä kuosi jokaiseen makuun. Pelkistetystä sisustuksesta pitäville löytyy myös yksivärisiä pussilakanoita erilaisissa materiaaleissa. Valmistusmateriaaleina Finlayson käyttää pussilakanoissa muun muassa luomupuuvillaa, puuvillasatiinia, pellavaa sekä hamppua. Finlayson tarjoaa pussilakanoille minimissään 5 vuoden takuun.

Kaikista Finlaysonin pussilakanoista löytyy käsiaukot, joiden avulla pussilakana on helppo sujauttaa täkin päälle.

Finlayson pyyhkeet

Finlayson kylpypyyhkeet ja käsipyyhkeet voit hankkia vaikkapa samasta sarjasta tai leikitellä eri väreillä ja yhteensopivilla kuoseilla. Pyyhkeet säilyvät oikealla hoidolla pehmoisina ja hyväkuntoisina pitkään. Pyyhkeet kannattaa pestä 60-asteisessa vedessä saman sävyisten tuotteiden kanssa. Huuhteluaineen käyttöä kannattaa välttää, jotta pyyhkeet säilyvät imukykyisinä.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä