Fiskars

Fiskars on Suomen tunnetuin yritys, jonka tuotteita myydään yli 60 maassa. Maailmanlaajuinen lifestyle-brändi sisältää kattavasti laadukkaita ja inspiroivia tuotteita ruoanlaittoon, puutarhanhoitoon, rakentamiseen ja askarteluun. Tutustu HalpaHallin Fiskars-tuotteisiin ja panosta laadukkaisiin kodin välineisiin.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Fiskars – kestävää onnellisuutta

Fiskars perustettiin nimensä mukaisesti Fiskarsin kylään vuonna 1649. Fiskars oli pieni sepänpaja, jossa valmistettiin valettuja ja taottuja tuotteita, kuten nauloja, lankaa, veitsiä, kuokkia ja raudoitettuja pyöriä.

Vuonna 1832 Fiskarsin toiminta laajeni ja syntyi Suomen ensimmäinen hienotaepaja, jossa valmistettiin veitsiä, haarukoita ja saksia. Pian tämän jälkeen Fiskarsiin tuli maan ensimmäinen konepaja, jossa ryhdyttiin valmistamaan höyrykoneita ensimmäisten joukossa maailmassa.

Fiskarsilla on ollut merkittävä vaikutus myös Suomen maatalouden kehitykseen, sillä Fiskarsin pajalla on valmistettu auroja miljoona kappaletta!

Tänä päivänä Fiskars on maailmanlaajuisesti tunnettu brändi, joka tunnetaan kestävistä ja tyylikkäistä arjen välineistä. Muotoilun periaatteena on pyrkimys ratkaista arjen ongelmia, helpottaa arjen askareita ja lisätä käyttömukavuutta, ergonomiaa unohtamatta.

Kaikki Fiskarsin tuotteet muotoillaan, valmistetaan ja testataan Suomessa.

Fiskarsin ikoniset oranssit sakset 

Monessa suomalaisessa kodissa on Fiskarsin oranssikahvaiset Classic-yleissakset. Saksien klassisesta oranssista väristä saamme kiittää tehtaan koneenkäyttäjää vuodelta 1967.

Saksien prototyyppien mennessä tuotantoon, koneenkäyttäjä päätti käyttää yksiin saksiin koneessaan olevan lopun oranssin värin. Oranssit sakset nousivat Fiskarsin sisäisessä äänestyksessä suosituimmaksi ja loppu onkin historiaa.

Nykyään Fiskarsin yleissaksia on saatavana erilaisissa kuoseissa ja väreissä. Valikoimassamme on Classic-yleissaksien lisäksi Fiskarsin askartelusaksia, kynsisaksia, kangassaksia ja monia muita.

Fiskars-puutarhatyökaluilla piha kauniiksi

Fiskarsin laadukkailla ja aikaa kestävillä puutarhanhoitovälineillä pihatyöt sujuvat sukkelasti niin kotona kuin kesämökillä. Fiskarsin kirves, lumikola ja istutustyökalut löytyvätkin monen puuliiteristä ja varastosta. Puutarhavälineissä yhdistyvät maksimaalinen suorituskyky, ergonomisuus ja kestävyys.

Fiskars Hard Face- ja Norden-paistoastiat vaativaan arkikokkailuun

Fiskarsin keittiövälineet tekevät kokkailusta mukavaa. Muotoilulla ja materiaalivalinnoilla on varmistettu, että keittiövälineiden käyttäminen, puhdistaminen ja säilyttäminen olisi mahdollisimman helppoa.

Fiskarsin Hard Face -paistoastioissa on Hardtec Superior+™ -pinnoite, joka estää ruoan palamisen pannuun. Naarmuuntumisen ja hankauksen kestävyys on huippuluokkaa.

Fiskars Norden -paistoastiasarjan kattilat ja pannut on valmistettu 90 % kierrätetystä ruostumattomasta teräksestä. Ne sopivat käytettäväksi kaikenlaisille liesille.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä