Hackman Carelia

Hackman Carelia aterinsarja on hienostunut klassikko, juhlakattauksen täydentäjä. Kiiltävästä ruostumattomasta teräksestä valmistetut konepesunkestävät Carelia aterimet kestävät käyttöä ja miellyttävät silmää vuosikymmenestä toiseen.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Hackman Carelia – suomalainen klassikko

Hackman Carelia aterimet on suunnitellut hopeaseppä ja muotoilija, akateemikoksikin nimetty Bertel Gardberg. Suomalaisen muotoilun suuri nimi on tunnettu hienostuneesta muotokielestään, jota myös Carelia aterimet edustavat. Carelia aterimia on valmistettu vuodesta 1963 lähtien. Nykyisin Hackmanin aterimet ovat osa Iittala Groupia.

Carelian muotokieli on saanut inspiraationsa Skandinavian saaristosta: veitsen kolmiomaisen terän voi ajatella kuvaavan purjetta tai purren keulaa.

Hackmanin laajimpaan Carelia aterinsarjaan kuuluu aterimien lisäksi muun muassa salaattiottimet ja kakkulapio. Aterinsetin mukana tulee kaikki tarvittava: lusikat, haarukat ja veitset.

Hackman Carelia aterimilla juhlakattaus kuntoon

Carelia aterimet toimivat arkena, mutta niiden avulla katat myös täydellisen juhla-aterian. Useamman ruokalajin juhlakattauksessa kannattaa muistaa oikeaoppinen kattaus. Kata veitset oikealle, haarukat vasemmalle ja lusikat lautasen yläpuolelle. Nyrkkisääntönä voidaan pitää, että uloimmat välineet käytetään aina ensin. Alku- ja jälkiruokavälineet ovat aina kooltaan pienempiä kuin pääruoan syömiseen tarkoitetut aterimet.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä