Hackman Muumi

Muumi aterimet ilahduttavat lapsen ruokailuhetkeä. Hackman Muumi lasten aterimet on suunniteltu lasten käteen sopiviksi. Jokainen lapsi voi löytää suosikkihahmonsa muumiaterimista, oli se sitten Niiskuneiti, Haisuli tai Muumipeikko.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Hackman Muumi aterimet koko perheen kattaukseen

Muumi aterimet ovat alkuperäisistä Tove Janssonin piirustuksista aterimiin sovitettuja. Kuvitukset Muumi lasten aterimiin soveltuviksi on suunnitellut ja täydentänyt Tove Slotte. Muumi aterimet ovat kestävää ja laadukasta Hackmanin laatua ja ne voi huoletta pestä astianpesukoneessa kerta toisensa jälkeen.

Muumilusikka toimii mainiosti lapsen ensiaterimena. Valikoimasta löytyy myös ensiaterinsetti, joka sisältää lusikan ja haarukan. Lasten muumiaterimet on suunniteltu ja mitoitettu siten, että lapsen on helppo pitää lusikkaa tai haarukkaa kädessään.

Muumi lasten aterimilla iloa ruokailuhetkeen!

Lapsi tarvitsee ruokailuhetkeen keskittyäkseen mielenkiintoista katsottavaa, jotta ruokailuhetki sujuu mutkattomasti. Muumi lusikoiden ja aterinten avulla teet ruokailusta päivän mukavimman hetken. Anna lapsen valita oman suosikkihahmonsa erilaisten Muumi aterinten joukosta!

Muumi aterinsetit ovat suosittuja ja käytännöllisiä lahjoja lapsiperheisiin. Aterimista löytyy perinteisiä muumikuvituksia sekä sesonkiastioita. Kerää muumiaterimista koko sarja omaksesi!

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä