Hackman Savonia

Savonia aterimet säilyttävät suosionsa suomalaisten keittiöissä vuodesta toiseen, sukupolvelta toiselle. Hackmanin Savonia on koko maailman myydyin aterinsarja. Aterinten pelkistetty muotoilu toimii niin ulkonäön kuin käytännöllisyydenkin näkökulmasta.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Savonia aterimet – designia edullisesti 

Hackmanin Savonia aterimet ovat saksalaisen Adolf Babelin suunnittelemia. Babel saapui valmistuttuaan Suomeen ja suunnitteli Savonian Hackmanille vuonna 1967. Savonia aterimet on suunniteltu käteen sopivaksi, eleettömäksi ja tyylikkääksi osaksi kattausta.

Hackman Savonia on ajaton ja innovatiivinen muotoiluklassikko. Hyvän muotoilun ei aina tarvitse olla ylellistä. Savonia-sarja edustaa Hackmanin designia, mutta on hinnaltaan edullinen ja laadukas aterinsarja.

Alun perin aterinsarjan nimeksi piti tulla Savo, joka kuitenkin jalostui Savoniaksi. Sirojen aterimien rinnalle on tullut myös Savonia XL-sarja, joka edustaa samaa muotokieltä, mutta on kooltaan suurempi ja jämäkämmän tuntuinen.

Klassinen Savonia aterinsarja on palkittu ajattomasta muotoilustaan saksalaisella Longlife Design Award-palkinnolla.

Savonia aterinsetti – haarukoista salaattiottimiin

Hackmanin Savonia aterinsarjassa on 20 erilaista osaa. Mukana on kaikki tarvittava kokonaiseen kattaukseen. Valikoimasta löytyy muun muassa aterimia, salaattiottimet sekä kakkulapio.

Savonia aterinsetit ja lahjapakkaukset ovat loistava lahjaidea esimerkiksi valmistuvalle tai omaan kotiin muuttavalle. Aterinsetti sisältää haarukat, veitset, ruokalusikat ja teelusikat. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut Savonia aterimet ja sarjaan kuuluvat tuotteet kestävät konepesun.

HalpaHallin verkkokaupan valikoimasta löydät Savonia lahjapakkaukset, aterinsetit sekä muut tuotteet edulliseen hintaan.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä