Frisbeegolfkorit

Osta frisbeegolfkori omalle kotipihallesi ja kehity kaveriporukan frisbeegolfmestariksi. Oma frisbeekori mahdollistaa vaikka päivittäisen puttiharjoittelun. Kevyemmän frisbeegolfkorin voi kätevästi ottaa mukaan vaikkapa mökille, rannalle tai puistoon.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Hanki oma frisbeegolfkori ja kehity lajin mestariksi 

Frisbeegolfkori kotipihassa tuo iloa ja mielekästä tekemistä koko perheen kesäpäivään. Frisbeekori omalla pihalla mahdollistaa myös lajin harrastajalle päivittäisen harjoittelun ja sitä kautta kehittymisen frisbeegolfkenttien mestariksi.

Frisbeegolfkorit ovat tyypillisimmin metallia, jotka kestävät käytössä pitkään. Frisbeegolfkorissa on kiekon pysäyttävät ketjut, sekä kori niiden alla. Kiekko on sääntöjen mukaan korissa, jos se on frisbeegolfkorin pohjalla taikka ketjujen varassa.

Millainen frisbeegolfkori kannattaa hankkia?

Frisbeegolfkorin valinnassa on hyvä huomioida, onko tarve kannettavalle ja siirrettävälle frisbeegolfkorille, vai asennetaanko kori kiinteästi paikalleen. Kannattaa myös huomioida, millaisessa maastossa koria käytetään. Edullisemmat ja kevyet frisbeegolfkorit on helppo siirtää ja ottaa mukaan vaikkapa auton takakonttiin. Siirrettävä frisbeekori on helppo viedä haluamallesi paikalle – ja tehdä frisbeegolfrata toiveidesi mukaan!

Frisbeegolfkorin valinnassa kannattaa huomioida, millaiset ketjut korissa on. Lasten käyttöön soveltuvat hyvin korit, joissa on vähemmän ketjuja, mutta lajinomaiseen harjoitteluun ketjuja tarvitaan enemmän. Ketjut voi myös tarvittaessa vaihtaa tai niitä voi lisätä. Lajin harrastajien kannattaa sijoittaa laadukkaaseen frisbeekoriin. Frisbeegolfkorien tuotetiedoissa on maininta, jos kori on virallinen, kansainvälisen lajiliiton PDGA:n hyväksymä maalikori.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä